Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фино лепо ќе си го стиснеш копчето Fn + SYSRQ или PRTSC кај мене е првото SYSRQНекој да ме просветли како функционира prt sc (print screen) на лап-топ?
Го стискам копчето, потоа пастирам во paint ама нема никаква реакција![]()
За 2007 имам ама за 2010 немам ако сакаш пробај го KGFVY-7733B-8WCK9-KTG64-BC7D8Ај нека ме почести некој со product key за Microsoft office 2010![]()
Нема да најдеш.И да најдеш и да работи по некое време ке го блокираат од мајкрософт.Затоа побарајси крак или лоадер(има и за офисот)Ај нека ме почести некој со product key за Microsoft office 2010![]()
Ај нека ме почести некој со product key за Microsoft office 2010![]()
Имам моментално Windows xp sp3 и сега сакам да инсталирам Windows 7 , седумката ја имам во компјутер на хардискот ама режачот не ми работе и како можам сега да ја инсталирам Чиста инсталација на WIndows 7 без да ми остане Windows xp-то... бидеќи кога одам да го отворам/инсталирам седумката од фолдерот ми го дава да го инсталирам ама како програма без да ми овозможува формат...(а во таков случај би останал и стариот виндоус .....тоест xpto
Дали некој знае како можам да го средам овај проблем
или пак да ми даде линк за некоја програма за виундоус Хп за правење на боотабле драјвер слична на оваа
http://neosmart.net/dl.php?id=1
само да ја фајка на Windows xp бидеќи оваа не ја фаќа
значи ми треба програма со која ке можам да ја напрам некоја од партитион да ми биде ботабле ама програмата да биде за Windows xp
или па некоја друга идеа како да инсталирам нова инсталација од WIndows 7 на Windows xp без cd/dvd/usb?
Што подразбираш под "Врзување"?Ke saka nekoj da mi objasni kako da si go vrzam kompjuterot na rabota so ovoj doma ...![]()
Мисли на синхронизирање хахахха највероватноШто подразбираш под "Врзување"?![]()
епа за ова втората опција неам кај да го ставам двд-тоСимни ја FlashBoot v2.1... има и портабл верзија (работи без инсталација) крајно едноставна е за користење, за неколку минути ти изработува бутабилно USB за кој сакаш оперативен систем... твое е само да го посочиш фолдерот на хард дискот во кој ти е сместена инсталационата копија (симната од интернет или предходно копирана) на саканиот оперативен систем и да обезбедиш USB со доволна големина. За win7 доволно е усб од 4 гига.
Потоа во биос подесуваш бутирање од усб и понатаму...следи го екранот..
Втора опција... оди позајми од комшијата инсталационо двд за вин 7![]()
Da mozam da rabotam na nego od doma ..Што подразбираш под "Врзување"?![]()
Значи ти треба да имаш пристап до фајловите на тој компјутер или да биде баш онака remote control?Da mozam da rabotam na nego od doma ..![]()