Srcee
Unforgettable
- Член од
- 29 април 2008
- Мислења
- 5.275
- Поени од реакции
- 3.496
USB?
Имам усб од 2 гига а програмата зипувана фаќа 2.3 гига.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
USB?
А да си купиш од 4 или 8 гига...?!Имам усб од 2 гига а програмата зипувана фаќа 2.3 гига.
Истово може само со WinRar
![]()
А да си купиш од 4 или 8 гига...?!
Riki_AMG и Korun:
Станува збор за оперативниот систем Линукс.
А може ли некој да ми објасни како да направам sharing на фајлови меѓу Линукс и Виндоус? На Линуксот прават на фолдерот десен клик Сподели, бирам од прозорецот мрежа, кликам ок и се затвора прозорецот и толку. Ништо не се дешава.
значит ако инсталира на линуксот Самба и на другиот компјутер имаш 7-ца, од 7-цата мојш да пристапиш на линуксот вака, ојш во виндоус експлорер, клик на Network (тука требит да ти се двата компјутери), кликаш на лаптопот и ќе ти ги дајт фолдерите шо се со дозволен шеринг и фино си ги копираш потребните работи на десктопот
![]()
Ќе пробам ова утре. Дечко фала ти најмногу у свет, знам дека те измалтретирав. Ова утре ако успее те частим што сакаш.
Барам програма која што ќе ми ги покажува грешките на текстот на германски јазик. Во Word 2003 правев порано ама сега неможам незнам зошто преку spelling and grammar. Сега можам само за англиски јазик а за германски не. Ако знае некој како да го решам проблемов нека ми пише или нека даде предлог за друга програма.
позз