Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
untitledere.bmp

шо к*р е ова шо ми се појави?
уше еден хард? непристаплив? RAW?
wtf?
BUMP!

Фала направив.. абе не сум до толку дудук, да незнам скриншот да напрам.. :pos:

Каде е скриншотот ако знаеш :) ?

П.С. Јас тргнувам од најосновното, немомжам да знам какво познавање имаш ти или било кој што би побарал асистенција, значи најдетално објаснето за да може секој да се снајде, ништо лично.

П.П.С. Ништо не ми одговори..

можам ли некаде по нетов да најдам кејлогер СО ЛИЦЕНЦА ИЛИ КРАК!!!! не ми треба фривер верзија за 30 дена само!!!

Кој антивирус да го симнам без да ми досаѓа со истечена лиценца?

Кој антивирус да го симнам без да ми досаѓа со истечена лиценца?

Avаst 6, убедливо најдобар од безплатните, AVG не ни помислувај. Другите од листата на Riki се добри но Avast 6 e најдобриот и најлесен на компјутерот, нема да ти се успори воопшто, а имаш одлична заштита на повеќе нивоа т.e. штити од секаков вид на опасности-користи многу напредна технологија.

Еве што све нуди - скрол до доле на страната.

http://www.avast.com/pro-antivirus#tab3

Ви благодарам многу го симнав Аваст 6,се надевам нема да досаѓа :)

Каде е скриншотот ако знаеш :) ?

П.С. Јас тргнувам од најосновното, немомжам да знам какво познавање имаш ти или било кој што би побарал асистенција, значи најдетално објаснето за да може секој да се снајде, ништо лично.

П.П.С. Ништо не ми одговори..

Скенирав со малверот, уз пат и со спајботот, направив 2-3 пати рестарт и сега е ОК, па за понатаму ќе видиме..

А скриншотот , еве го :icon_lol:

images

Скенирав со малверот, уз пат и со спајботот, направив 2-3 пати рестарт и сега е ОК, па за понатаму ќе видиме..

А скриншотот , еве го :icon_lol:

ЛОЛ, поентата беше тука на форум да прикачиш слика со програмите што ти се во старт-ап не да ми покажеш дека знаеш на кое копче се прави :pos:

П.С. Каков црн Спајбот ти дадов линкови од асални програми, Спајбот веќе 2 години е тапа.

Откако го форматирав компјутерот иконите од песните вака ми ги дава. што е проблемот?

Инсталирај некој медиа плеер или пак оди десен клик на песната > Open With, одбери некоја програма и мислам дека треба да ти се нормализира иконата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom