Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Некоја програма за симнување на видео,т.е филм од он нет страницата ?

Како да префрлам GB од една партиција на друга?
Сакам во C да стаам некој пошо малце е.
Треба програм некој и каков?

Postoi li Repair (aplikacija, program bilo sto) za windows 7 ( programa sto ke popravi ostetuvanja nastanati vo windows7 )??? dokolku postoi dajte link ili ime ....

Какви оштетувања?

ne moze da se podigne windowsot , samo safe mode mi podiga, a ne mi pise kakvi tocni ostetuvanja tuku samo deka windows ne moze da se podigne regularno.... pa mi dava 2 opcii repair automaticly ( koga ke go izvrsam mi vika deka windows ne moze da bide popraven avtomatski ) i start windows normaly ( koga ke go izvrsam se resetira pc )... taka sto i da kliknam dzabe e.... samo preku safe mode nekako da go popravam..... nekakvo care ?

ne moze da se podigne windowsot , samo safe mode mi podiga, a ne mi pise kakvi tocni ostetuvanja tuku samo deka windows ne moze da se podigne regularno.... pa mi dava 2 opcii repair automaticly ( koga ke go izvrsam mi vika deka windows ne moze da bide popraven avtomatski ) i start windows normaly ( koga ke go izvrsam se resetira pc )... taka sto i da kliknam dzabe e.... samo preku safe mode nekako da go popravam..... nekakvo care ?

Земи си Windows 7 DVD и бутирај од него, таму имаш опции за поправки.

Како да аплоадирам, на фб пример, аудио материал од 50сетина минути, некоја програма?

Или пак програма да го направам во видео фајл, со слики..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom