Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
освен ова, друго решение има? :)

Имаш ли копче над камерата? Или па на кабелот од камерата, со кое можеш да сликаш?

И зашто ти е толку битно ова?

Дали може некој да помогне со некој веб за активациони кличеви за windows 7 32 bit home premium.

akticacija za TURNI RECNIK moze nekoj da pomogne vo PP so sifra i broj? pozz

Незнам како успеав да заебам, ама кога ќе одам во My Computer и ќе стиснам Local Disk (D:), не се отвора, туку се појавува "Open With" и морам преку Explore да го отворам. Решение?

Незнам како успеав да заебам, ама кога ќе одам во My Computer и ќе стиснам Local Disk (D:), не се отвора, туку се појавува "Open With" и морам преку Explore да го отворам. Решение?
имаш некој ауторан вирус на партицијата закачено.
а земи си асален антивирус, па скенирај и чести

Преска ставив антивирус и ставив да скенира, најде бајги вируси, натиснив да ги избрише и потоа ми побара да го ресетирам, и натиснав ОК. Кога дојде ред да избирам User стиснав на мојот user се најави, го покажа десктопот и автоматски ми се одјави. Пробав и со другите јузери но истото ми се случуваше. Најверојатно сум избришал нешто антивирусот, сеа чаре ?
п.с Податоците на дискот ми требат, така да формат, не е некое решение :)

safe mode

--- надополнето ---

Autorun antivirus ke ti pomogne

--- надополнето ---

Дали може некој да помогне со некој веб за активациони кличеви за windows 7 32 bit home premium.

odi na zamunda.Net

2rzyzjl.jpg

Пробав и со Ashampoo, и пак ми прави проблеми, значи не е до програмот. Пробав и со друга марка на DVD цд-а, и пак не биваше. Чаре ?

2rzyzjl.jpg

Пробав и со Ashampoo, и пак ми прави проблеми, значи не е до програмот. Пробав и со друга марка на DVD цд-а, и пак не биваше. Чаре ?

Едноставно треба да си го провериш двд режачот. Можеш да го извадиш и да видиш да не е за чистење, или да го однесеш на сервис. Ако софтверски се елиминирани можностите за проблем тогаш ти останува ова.

АЈ помогнете ми ...

Во моментов користам Windows Xp Profesional.
Сакам да инсталирам Windows xp sp3 ама ми се појавува овој проблем
fx5rv6.png

Ве молам што поскоро да ми помогнете со овој проблем!
Благодарам Однапред ПозЗ:helou:

Во моментов користам Windows Xp Profesional.
Сакам да инсталирам Windows xp sp3 ама ми се појавува овој проблем
fx5rv6.png

Ве молам што поскоро да ми помогнете со овој проблем!
Благодарам Однапред ПозЗ:helou:

Немаш драјвери за хард дискот. Адресите му се измешани и неможе да го прочита. Мене на секој формат ми ги бара и ги имам на флопи. Само преку тоа мислам дека можеш да ги стартуваш.

На скоро сите инсталациони фајлови што ќе ги симнам ми дава Launch Error. Само winamp-от, WLM преку Essential и Opera ми се инсталираше. Некое решение?

Имав еден пач за ПЕС 2010 ама антивирусот ми го препознаваше како вирус и се обидуваше да ми го избриши. Затоа exe-то го енкриптирав (тогаш на компјутерот имав ХР). Сега го преинсталирав и имам Windows 7 и со ништо живо не можам да го отворам exe-то ниту да го копирам, преместам и сл. HELP?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom