Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
15 јануари 2009
Мислења
92
Поени од реакции
13
Дали може некој да помогне со некој веб за активациони кличеви за windows 7 32 bit home premium.

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
akticacija za TURNI RECNIK moze nekoj da pomogne vo PP so sifra i broj? pozz

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Незнам како успеав да заебам, ама кога ќе одам во My Computer и ќе стиснам Local Disk (D:), не се отвора, туку се појавува "Open With" и морам преку Explore да го отворам. Решение?

T

Tetro

Гостин
Незнам како успеав да заебам, ама кога ќе одам во My Computer и ќе стиснам Local Disk (D:), не се отвора, туку се појавува "Open With" и морам преку Explore да го отворам. Решение?
имаш некој ауторан вирус на партицијата закачено.
а земи си асален антивирус, па скенирај и чести

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Преска ставив антивирус и ставив да скенира, најде бајги вируси, натиснив да ги избрише и потоа ми побара да го ресетирам, и натиснав ОК. Кога дојде ред да избирам User стиснав на мојот user се најави, го покажа десктопот и автоматски ми се одјави. Пробав и со другите јузери но истото ми се случуваше. Најверојатно сум избришал нешто антивирусот, сеа чаре ?
п.с Податоците на дискот ми требат, така да формат, не е некое решение :)

Cak

Член од
22 април 2009
Мислења
212
Поени од реакции
18
safe mode

--- надополнето ---

Autorun antivirus ke ti pomogne

--- надополнето ---

Дали може некој да помогне со некој веб за активациони кличеви за windows 7 32 bit home premium.
odi na zamunda.Net

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462

Пробав и со Ashampoo, и пак ми прави проблеми, значи не е до програмот. Пробав и со друга марка на DVD цд-а, и пак не биваше. Чаре ?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522

Пробав и со Ashampoo, и пак ми прави проблеми, значи не е до програмот. Пробав и со друга марка на DVD цд-а, и пак не биваше. Чаре ?
Едноставно треба да си го провериш двд режачот. Можеш да го извадиш и да видиш да не е за чистење, или да го однесеш на сервис. Ако софтверски се елиминирани можностите за проблем тогаш ти останува ова.

Член од
21 мај 2010
Мислења
70
Поени од реакции
29
АЈ помогнете ми ...

Во моментов користам Windows Xp Profesional.
Сакам да инсталирам Windows xp sp3 ама ми се појавува овој проблем

Ве молам што поскоро да ми помогнете со овој проблем!
Благодарам Однапред ПозЗ:helou:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Во моментов користам Windows Xp Profesional.
Сакам да инсталирам Windows xp sp3 ама ми се појавува овој проблем

Ве молам што поскоро да ми помогнете со овој проблем!
Благодарам Однапред ПозЗ:helou:

Немаш драјвери за хард дискот. Адресите му се измешани и неможе да го прочита. Мене на секој формат ми ги бара и ги имам на флопи. Само преку тоа мислам дека можеш да ги стартуваш.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
На скоро сите инсталациони фајлови што ќе ги симнам ми дава Launch Error. Само winamp-от, WLM преку Essential и Opera ми се инсталираше. Некое решение?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.927
Поени од реакции
7.033
Имав еден пач за ПЕС 2010 ама антивирусот ми го препознаваше како вирус и се обидуваше да ми го избриши. Затоа exe-то го енкриптирав (тогаш на компјутерот имав ХР). Сега го преинсталирав и имам Windows 7 и со ништо живо не можам да го отворам exe-то ниту да го копирам, преместам и сл. HELP?

Kajgana Shop

На врв Bottom