-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Имаш ли копче над камерата? Или па на кабелот од камерата, со кое можеш да сликаш?освен ова, друго решение има?
И зашто ти е толку битно ова?
Имаш ли копче над камерата? Или па на кабелот од камерата, со кое можеш да сликаш?освен ова, друго решение има?
на ПП :wave:Дали може некој да помогне со некој веб за активациони кличеви за windows 7 32 bit home premium.
имаш ппakticacija za TURNI RECNIK moze nekoj da pomogne vo PP so sifra i broj? pozz
имаш некој ауторан вирус на партицијата закачено.Незнам како успеав да заебам, ама кога ќе одам во My Computer и ќе стиснам Local Disk (D, не се отвора, туку се појавува "Open With" и морам преку Explore да го отворам. Решение?
Autorun antivirus ke ti pomogneНезнам како успеав да заебам, ама кога ќе одам во My Computer и ќе стиснам Local Disk (D, не се отвора, туку се појавува "Open With" и морам преку Explore да го отворам. Решение?
odi na zamunda.NetДали може некој да помогне со некој веб за активациони кличеви за windows 7 32 bit home premium.
Едноставно треба да си го провериш двд режачот. Можеш да го извадиш и да видиш да не е за чистење, или да го однесеш на сервис. Ако софтверски се елиминирани можностите за проблем тогаш ти останува ова.
Пробав и со Ashampoo, и пак ми прави проблеми, значи не е до програмот. Пробав и со друга марка на DVD цд-а, и пак не биваше. Чаре ?
Во моментов користам Windows Xp Profesional.
Сакам да инсталирам Windows xp sp3 ама ми се појавува овој проблем
Ве молам што поскоро да ми помогнете со овој проблем!
Благодарам Однапред ПозЗ:helou: