Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
вака...симнав nfs underground 2 и ми го симна у 2 bin фајлови...шо програма да отворам да можам да инсталирам како иде тоа?

gBurner ... после како и со .iso и слични датотеки. Отвораш во програмата, бираш каде да се сними и тераш (можеш и експорт на диск, не мора на CD).

gBurner ... после како и со .iso и слични датотеки. Отвораш во програмата, бираш каде да се сними и тераш (можеш и експорт на диск, не мора на CD).

не те сфаќам баш... го симнав програмчево и сеа иде првиот фајл и сакам на хард диск да го стаам ако може... или мора на CD? пошо нз као ке ми бара играва...+ не можам да го најдам експорт ту хард диск... :toe::kesa:

не те сфаќам баш... го симнав програмчево и сеа иде првиот фајл и сакам на хард диск да го стаам ако може... или мора на CD? пошо нз као ке ми бара играва...+ не можам да го најдам експорт ту хард диск... :toe::kesa:
Како за беља немам ниту еден спакуван диск па да пробам и да ти кажам. Пробај кога ќе го вчиташ дискот на името на дискот десен клик па extract.
Едит: или селектирај ги сите датотеки и повлечи ги во windows explorer во некој темп фолдер.

Има ли некој да ми даде линк за Windows XP sp2... по можност да не е торент пошто не ми рработи торент програмот ...и некој лек анти вирус ....имам рам 256

вака...симнав nfs underground 2 и ми го симна у 2 bin фајлови...шо програма да отворам да можам да инсталирам како иде тоа?

Инсталирај си PowerISO.

Со PowerISO правиш mount на првиот имиџ фајл, инсталираш, после ќе ти побара второ цеде, тогаш правиш mount на другиот фајл и толку.

Еве две слики сликав, во првото прозорче имаш еден скриншот, и горе во Перформанс имаш:

Не да влезеш во тој Advanced... туку во првиот, првото копче од горе.

Не знаев каде да пишам (се извинувам ако сум офтопик) може некој да ми даде добар фотошоп доунлоад линк со кеј , изгуглав јас ама сите што ги најдов беа со вируси,Благодарам.:pipi:

Не знаев каде да пишам (се извинувам ако сум офтопик) може некој да ми даде добар фотошоп доунлоад линк со кеј , изгуглав јас ама сите што ги најдов беа со вируси,Благодарам.:pipi:
Не си требало да гуглаш!

Доволно е на некој торент портал да ја употребиш функцијата Search и да ги разгледаш резултатите....обавезно и коментарите погледни ги....

..линкови кон тие портали не давам...Junkie ќе ме кара:pos2:

Има ли некој да ми даде линк за Windows XP sp2... по можност да не е торент пошто не ми рработи торент програмот ...и некој лек анти вирус ....имам рам 256

Истото и за тебе важи.....и зошто сп2.....ако мислиш дека помалце оптеретува од сп3 грешиш.

Не си требало да гуглаш!

Доволно е на некој торент портал да ја употребиш функцијата Search и да ги разгледаш резултатите....обавезно и коментарите погледни ги....

..линкови кон тие портали не давам...Junkie ќе ме кара:pos2:

Истото и за тебе важи.....и зошто сп2.....ако мислиш дека помалце оптеретува од сп3 грешиш.
За тоа што е најдобар

епа ти штом велиш дека е најдобар тогаш....а виндоус 7 не ме ареса стварно...аје ако сакаш дај ми линк за виндоус сп3 и ако имаш за некој добар анти вирус некој по лек

епа ти штом велиш дека е најдобар тогаш....а виндоус 7 не ме ареса стварно...аје ако сакаш дај ми линк за виндоус сп3 и ако имаш за некој добар анти вирус некој по лек

Што не те аресе од 7?

Што конфигурација имаш?

И стај си ESET NOD32 Antivirus (или Smart Security)

Што не те аресе од 7?

Што конфигурација имаш?

И стај си ESET NOD32 Antivirus (или Smart Security)

нз стварно некако Xp и е попракти4ен...а инаку имам рам 256...а што бидува за виндоњске и дадеш ли линк

нз стварно некако Xp и е попракти4ен...а инаку имам рам 256...а што бидува за виндоњске и дадеш ли линк

ХР е попракти4ен од 7???

Поубаво кажи, НЕЗНАМ, не сум го пробал, има слаб компјутер... нешто вакво. И ај ќе ти пратам линк.

И тоа ти што го викаш компјутер, фрли го... или кога се возиш во кола, кога ќе ти дојде циганче да ти бара 3 денари, дај му го него :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom