Помош, софтверски проблеми и совети

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ај бе дајте линк од оние 3 имаше за инсталирање пошо сеа мсн-ов шо го инсталирав не се глеаат боите на имињата...еднаш ми ги имаше накој пратено по ПП ама иам избришано..ај помош..??:toe:
Ај оди на Google и пиши Messenger Plus :toe:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
На првото воведно мислење на темава за Live Messenger ги имам поставено сите позначајни линкови за помош, симнување на верзии итн, затоа проверувајте си не мора за секое симнување да се прашува по неколку пати.

П

Паган-др

Гостин
Македонски фонтови? Знам еднаш барав ама незнам .рар фајлот кај ми е. :(

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
дали можам на Utorrent да ги отстранам сидерите шо давет мала брзина и ако можам како да го напрам нештото? :toe:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
дали можам на Utorrent да ги отстранам сидерите шо давет мала брзина и ако можам како да го напрам нештото? :toe:
Јок брат...и јас сакав да ги тргнам грчките педери да не ми зимаат ама никако не ми оди тоа...или сите или никој...:toe:

А и зошто да ги тргнеш...малку по малку се собира...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Во Computer што и да отворам, ми се отвара во нов прозорец (колку глупо звучи). Како може да се поправи тоа? Ништо не сум чепкал.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Во Computer што и да отворам, ми се отвара во нов прозорец (колку глупо звучи). Како може да се поправи тоа? Ништо не сум чепкал.
Влези во било кој фолдер, па оди во TOOLS - FOLDER OPTIONS - Селектирај го Open each folder in the same window.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Се направи. Незнам што му беше ама ми покажуваше и други проблеми. Го рестартирав и се направи.

hriste

Fire Star
Член од
12 март 2008
Мислења
218
Поени од реакции
54
Значи ти се слушаш ама тој не?
И проба ли се што ти пишав?
Со мало задоцнување.
Значи пробав се ама во тоа Контрол Панел дека што ми кажа отидов и ова го оклучив еве во сликата подолу, мислам дека се е океј.
Инаку за на мсн тоа што ми кажа отидов таму и ми беше Деафул направено, го направив Coustume (незнам точно како се пише) и незнам сега дали е во ред.

Инаку пробавме сам да снимам таму дека што кажа и после да слушам не се слуша гласот само шушка нешто, а претходно слушалките ги вративме дека бил расипан микрофонот, и сега зедов нови и некако пак исто се појавува.

Еве ја сликата што ке ти кажав од погоре:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Со мало задоцнување.
Значи пробав се ама во тоа Контрол Панел дека што ми кажа отидов и ова го оклучив еве во сликата подолу, мислам дека се е океј.
Инаку за на мсн тоа што ми кажа отидов таму и ми беше Деафул направено, го направив Coustume (незнам точно како се пише) и незнам сега дали е во ред.

Инаку пробавме сам да снимам таму дека што кажа и после да слушам не се слуша гласот само шушка нешто, а претходно слушалките ги вративме дека бил расипан микрофонот, и сега зедов нови и некако пак исто се појавува.

Еве ја сликата што ке ти кажав од погоре:

Влези во Advanced и дај скриншот.

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
вака...симнав nfs underground 2 и ми го симна у 2 bin фајлови...шо програма да отворам да можам да инсталирам како иде тоа?

Kajgana Shop

На врв Bottom