- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.898
- Поени од реакции
- 10.268
Не ми е познато, не губиш ништо пробај можеби ќе спасиш нештоЕве најдов софтвер MiniTool прави Recovery на raw партитиција, ова нема да помогни?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми е познато, не губиш ништо пробај можеби ќе спасиш нештоЕве најдов софтвер MiniTool прави Recovery на raw партитиција, ова нема да помогни?
https://www.sistrum.mk/Дечки! На компјутерот му се случи нешто при снемување на струја. Штом дојде струја го уклучив и бараше формат. Го однесов на поправка ми кажаа дека е хард дискот и дека ништо не може да се сочува, а имаме многу, многу значајни работи во D.
Совет? Има ли шанса да се сочуваат? Каде да го однесам?
Многу ти благодарам!!!
Веројатно драјверот за Лан не ти е погоден. Барај адекватен драјвер на друг компјутер.Го форматирав на другар пцто и инсталиравме се драјвери и едвај најдов за лан ама бидна и сеа никако неможе да се поврзе на нет. Кабелот е ставен се е таман ама на explore пише Cannot find server ... Може ли некој хитно да помогне за овој проблем? Фала однапред..
Driver Pack Solution LANГо форматирав на другар пцто и инсталиравме се драјвери и едвај најдов за лан ама бидна и сеа никако неможе да се поврзе на нет. Кабелот е ставен се е таман ама на explore пише Cannot find server ... Може ли некој хитно да помогне за овој проблем? Фала однапред..
https://forums.mydigitallife.net/threads/common-questions-and-answers.24900/windows 7 build 7601 not genuine како да го решам срањево?
Со тоа slmgr/rearm не сака.
10ка може и со media creation tool од microsoftНекој да не има проверена верзија од Windows 10 за симнување?И 7ца доаѓа во обзир.
Отвори го капакот на лаптопот, картицата е или со еден тенок кабел или два. Види дали се закачениНешто почна да заебава вифито на лаптопот последниве 2-3 дена. Сабајле има 5 црти и работи како што треба, попладне и навечер се движи на 2-3 црти и воопшто не е стабилен. На другиве лаптопи/телефони работи како што треба.
Земав сега нарачав нано мрежна картица, па ќе видам дали ќе го реши проблемот.
Може некако софтверски да е проблемов или ваљда мрежна картица е?