Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го спуштив најновиот драјвер за графичкава (9800GT) и сакам да го инсталирам драјвер, ама нешо немојт.
Ево шо пишит:
48948671.jpg

Пробав два пати да го инсталирам, немојт. Го рестартирав комјпутеров, пробав пак да го инсталирам, пак немојт.

Некој да не знае шо е проблемов? :toe:

Ја го имам истиот проблем со новите драјвери на nVidia инсталирај си ги оргиналните од CD

Ај ќе почекаме, можит некој знајт шо е работава :).

@Zaebaniot
Одинсталарај го стариот драјвер прво, па после новиот. Гледам Аеро е вклучен, значи стартиот уште ти е инсталиран.

Заебан!.....
..зар мора баш тие драјвери.....?

...симни некои малку постари и терај.....не секогаш најновите драјвери се и најдобри...

Златни оргиналните од CD ммммм... бомбона :)

Како може да форматирам хард диск, без притоа да се инсталира оперативниот систем?

Како може да форматирам хард диск, без притоа да се инсталира оперативниот систем?

Стај го во некој компјутер што има Windows, нека се подигне Windows, оди десен клик на хардот и одбери FORMAT

А не може од истиот компјутер?

Незнам дали да ти одговорам на прашањево....

HINT: Прочитај го мојот претходен пост и РАЗМИСЛИ малку...

Значи дека ти треба оперативен систем. Го местиш хардот на кукиште со веќе инсталиран оперативен на сосема различен хард и таму го форматираш твојот. Па потоа врати си го.

имаше една команда сеа не можам да ја најдам во книгава како беше не е битно

ај пробај вака Стави Windows Vista CD и ботирај кога ке дојде до партициите фомратирај ги сите и прекини ја инсталацијата ке се рестатира компјутерот и ке го исклучиш :wink:

имаше една команда сеа не можам да ја најдам во книгава како беше не е битно

ај пробај вака Стави Windows Vista CD и ботирај кога ке дојде до партициите фомратирај ги сите и прекини ја инсталацијата ке се рестатира компјутерот и ке го исклучиш :wink:

Што мислиш празен ќе биде? :)
Како што ти кажаа пред ова, најди си компјутер и лев клик формат како партиција да форматираш. И брзо, лесно. :)

Што мислиш празен ќе биде? :)
Како што ти кажаа пред ова, најди си компјутер и лев клик формат како партиција да форматираш. И брзо, лесно. :)

Е не полн ке биде, ајде сеа ке си играме нати го дај ми го , Изгледа не ме разбра ти кога ке дојде до партициите ги форматираш и гасиш не стикаш на Next да се инталира изгледа ти немаш Vista видено така ми стои работава мене

Може и така, продолжува темата за помош, без меѓусебни разговори. :helou:

Па нормално дека ке може за џабе не ми дал господ над просечна интелегенција :)

OK, OK, разбрав, фала ви.

[Променето од модератор]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom