Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И уште едно прашање.
После 1 до 2 часа откако го вклучувам комп ми се губат драјверите за звукот. Понекогаш тоа е и по пола час. Кога отварам на пр. WinAmp ми пишува оти има нешто проблем со драјверите. Кога го рестартирам комп. тие пак си се на место и се е нормално но после некое време се губат...
Ги имам драјверите дома, го ставив цд-то направив уште една инталација врз тие и пак исто. Инаку во Device Manager не ги покажува како ? Како да им дадам ре-инстал?

Да не имаш некоја камера инсталирано или ТВ картица?

Имам и тв картица имам и камера

Се кладам дека драјверите од ТВ Картицата и драјверите од звучната си имаат конфликт. Пробај избриши ја ТВ Картицата (драјверите) или па извади ја (хардверски) и види дали ќе го имаш проблемов.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Има ли некој што користи Windows 7, да има графичка NVIDIA и дали ги има инсталирано најновите драјвери 185.85???

Сум пробал на повеќе компјутери со Win 7, кај ниеден не се инсталираат.

Ќе може некој да му објасни како да го поделам хард-дискот на 2 партиции или повеќе.

160GB хард-диск и само Local Dick C имам. Како да напраам да иам само да речеме 60GB на C а другите 100GB на нова партиција?

Ќе може некој да му објасни како да го поделам хард-дискот на 2 партиции или повеќе.

160GB хард-диск и само Local Dick C имам. Како да напраам да иам само да речеме 60GB на C а другите 100GB на нова партиција?

1. Со бутабилно Windows CD
2. Со програмава

Проба ли? Се снајде ли? Проба ли? Проба ли? Проба ли?

Не сум пробал, пошто не е за мојот PC.
Треба кај другар да пробам, па затоа прашав пред време дали е едноставно да не заглавам после па пак да прашувам.

Не сум пробал, пошто не е за мојот PC.
Треба кај другар да пробам, па затоа прашав пред време дали е едноставно да не заглавам после па пак да прашувам.

Ако се разбираш барем малку во компјутери, не би требало да имаш проблем.

Moze li pomos kako folder so sliki od 360MB da gi pratam preku mail?
Probav no sobira obicno po 10 MB.

Moze li pomos kako folder so sliki od 360MB da gi pratam preku mail?
Probav no sobira obicno po 10 MB.

подели ги сликите во помали фолдери:toe:

или пак направи два поголеми фолдера до 200 мб аплоадирај ги на rapidshare и дај му го линкот на тој што треба да ги прими сликите...

Предходно се компримирај и заштити со лозинка.

преку WinRar ,избираш Advanced имаш Set password го штиклираш Show password И си ставаш ти лозинка која ја сакаш после го уплодираш на рапид и му го праќаш линкот на другар/ка...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom