Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вака:

Спуштав филм од Рапидсшер во 7 дела и кој дел како ќе се симнеше на десктоп си стоеше како: ххххх.zip.001, xxxxx.zip.002........ и имаше икона на она Unknown file. Јас ги избришав бројките 001, 002....... и си ги покажа како WinRar фајлови но кога го отворив првиот ми вели Unecepted end of archive! Значи не ги препознава другите делови за да ги екстрахира на едно......пробав им го вратив почетното име значи: xxxx.zip.001.........и им остана иконката за WinRar фајлови и кога ќе отворам некое повторно ист проблем се јавува!!! Помош?!

Вака:

Спуштав филм од Рапидсшер во 7 дела и кој дел како ќе се симнеше на десктоп си стоеше како: ххххх.zip.001, xxxxx.zip.002........ и имаше икона на она Unknown file. Јас ги избришав бројките 001, 002....... и си ги покажа како WinRar фајлови но кога го отворив првиот ми вели Unecepted end of archive! Значи не ги препознава другите делови за да ги екстрахира на едно......пробав им го вратив почетното име значи: xxxx.zip.001.........и им остана иконката за WinRar фајлови и кога ќе отворам некое повторно ист проблем се јавува!!! Помош?!

Кога ќе ти каже Unexpected end of file прочитај го целото, ќе ти каже до каде направило екстракт или кој фајл е зезнат.

Ова е се што пишува:

Имав една игра јас така што се инсталираше..

Мислам дека кога ќе го отвориш тој првиот фајл: xxxxx.zip.001 ќе го ставиш да се анзипува, и после треба да ти го побара вториот фајл, xxxxx.zip.002 итн..

И не би требало да ги бришеш бројките. Кога ќе го отвориш првиот (ес Sacansi* сед) ако се во ист фолдер другите и ако не е некој од тие фајлови оштетен при симнување, ќе си ги најде и отвори без друга интервенција.
Едино ако не се за отворање со HjSplit.

Имав една игра јас така што се инсталираше..

Мислам дека кога ќе го отвориш тој првиот фајл: xxxxx.zip.001 ќе го ставиш да се анзипува, и после треба да ти го побара вториот фајл, xxxxx.zip.002 итн..

И не би требало да ги бришеш бројките. Кога ќе го отвориш првиот (ес Sacansi* сед) ако се во ист фолдер другите и ако не е некој од тие фајлови оштетен при симнување, ќе си ги најде и отвори без друга интервенција.
Едино ако не се за отворање со HjSplit.

Саканси, кога ќе отворам ми се појавува таа сликата и кога ќе одам на екстракт повторно истото!!

Лурц сите делови ми се во ист фолдер. Ај кажи што е работа со тоа HjSplit.

Саканси, кога ќе отворам ми се појавува таа сликата и кога ќе одам на екстракт повторно истото!!

Лурц сите делови ми се во ист фолдер. Ај кажи што е работа со тоа HjSplit.

Некако чудно ми е фајловите да имаат екстензија .zip.001.zip

Сигурно имаш грешка во именувањето. Оди таму кај што си ги симнал, види во линковите како се викаат точно фајловите, прекрсти ги така, стај ги во еден фолдер и првиот фајл отвори го со Winrar или Winzip

Simni si Hjsplit file splitter/joiner , toa so u imeto na fajlot stavile zip ocigledno e zaebancija. Ides na Join go odbiras prviot fajl so .001 extenzijai mu kazuvas kaj da go spoi ili u istiot folder ke ti go kreira AVI-to ili so i da e splituvano.

Фала момци, средив работа!!!:smir::smir::smir::smir:

Imam problem,nz kako da go resam.Simnav preku torrent SMACKDOWWN vs Raw i ima password na winrar pakuvajnata i ne go znam,da ne znaete nekoj program so ke mi pomogne ili nesto drugo.VE MOLAM POMOSS

Imam problem,nz kako da go resam.Simnav preku torrent SMACKDOWWN vs Raw i ima password na winrar pakuvajnata i ne go znam,da ne znaete nekoj program so ke mi pomogne ili nesto drugo.VE MOLAM POMOSS

Proveri stranicata od kaj sto si go prezemal torrentot bi trebalo da go pisuva.

Dokolko go nema neka ti dade nekoj poupaten imase edna programa mislam za passwords.

Како е оригинал името на фајлот, може да го напишеш?

WWE_Smackdown_VS__Raw_2008_PC_Game_FLT(imevo e na torrent fajlot)

nema tamu
Да не те разочарувам, има многу што бараат лозинка за играва.
http://www.google.com/search?hl=mk&q=%22WWE+SmackDown+vs.+RAW+%22+pc+game+flt&btnG=%D0%91%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%98
Не смеам линк од торенти, па ти пуштив од гугл пребарувачот каде ми ги најде тие торенти каде што вика фејк. Според коментарите и пцовките на овие сајтови, најверојатно лозинка нема. Ако најде некој друг океј.
А на гејмспот не ја најдов за пц. Само онлајн верзија и тоа ТБА за 2010 година.
http://www.gamespot.com/pc/action/wwesmackdownvsrawonline/index.html?tag=result;title;4

На едно место, најдов ваков коментар, дал е фејк види
the password is PCX9K283 i think email me if it works

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom