Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не те разочарувам, има многу што бараат лозинка за играва.
http://www.google.com/search?hl=mk&q="WWE+SmackDown+vs.+RAW+"+pc+game+flt&btnG=Барај
Не смеам линк од торенти, па ти пуштив од гугл пребарувачот каде ми ги најде тие торенти каде што вика фејк. Според коментарите и пцовките на овие сајтови, најверојатно лозинка нема. Ако најде некој друг океј.
А на гејмспот не ја најдов за пц. Само онлајн верзија и тоа ТБА за 2010 година.
http://www.gamespot.com/pc/action/wwesmackdownvsrawonline/index.html?tag=result;title;4

На едно место, најдов ваков коментар, дал е фејк види
nisto ne se maci,ne biva ako nesto slucajno najdes prati pp

Ке мозе некој да ми даде на ПП user and pass за ЗАМУНДА . .. ФАЛА:smir:

nisto ne se maci,ne biva ako nesto slucajno najdes prati pp

What are the requirements for using PCSX2 emulator?

Minimum
* Windows 2000 or newer/Linux OS
* CPU that supports SSE2 (Pentium 4 and up, Athlon64 and up)
* GPU that supports Pixel Shaders 2.0
* 512mb RAM

Recommended
* Windows Vista 32bit/64bit
* CPU: Intel Core 2 Duo @ 3.2ghz or better
* GPU: 8600gt or better
* 1gb RAM (2gb if on Vista)

Momak nema so da ti najde...PC verzija za Smackdown VS Raw 2008 NE Postoi! Ok, skola za drugpat ke ti bide ova prvo da si proveris na oficijalniot sajt dali ima PC verzija :)
Edino ako imas komp kako gornite konfiguracii potrebni za emulatorov mozes da ja simnes PlayStation verzijata i da ja igras na emulatorot, posto ovaa igra e podrzana od emulatorov.Ili ako imas PS....

What are the requirements for using PCSX2 emulator?

Minimum
* Windows 2000 or newer/Linux OS
* CPU that supports SSE2 (Pentium 4 and up, Athlon64 and up)
* GPU that supports Pixel Shaders 2.0
* 512mb RAM

Recommended
* Windows Vista 32bit/64bit
* CPU: Intel Core 2 Duo @ 3.2ghz or better
* GPU: 8600gt or better
* 1gb RAM (2gb if on Vista)

Momak nema so da ti najde...PC verzija za Smackdown VS Raw 2008 NE Postoi! Ok, skola za drugpat ke ti bide ova prvo da si proveris na oficijalniot sajt dali ima PC verzija :)
Edino ako imas komp kako gornite konfiguracii potrebni za emulatorov mozes da ja simnes PlayStation verzijata i da ja igras na emulatorot, posto ovaa igra e podrzana od emulatorov.Ili ako imas PS....
sea ke proveram dali biva inaku fala odnapred

neznam kade da go postavam ovaj post pa eve ovde: dali mozi nekoj da mi kazi kako da ja najdam ip adresata na nekoj drug?

neznam kade da go postavam ovaj post pa eve ovde: dali mozi nekoj da mi kazi kako da ja najdam ip adresata na nekoj drug?

Хехе, друже замоли некој руски/кинески хакер да ти ја каже ИП адресата на тој што сакаш.....немаш гајле!!

ај помош малце:vozbud: интернет експлорелот нејке да пушта клипови, ни од ју тјуб ни од некоја друга страна...иам ИЕ 7, и поради интернет даонлоад менаџер,морам преку него да симнам клипови,зашо преку опера (опера си користам за сурфање) нејке...значи идеш пример на ју тјуб,кликаш на некое клипче,и само црвен Х у бело квадратче има...исто и на другите страни...да инсталирам не бара ништо,ни шок вејв,ни флеш плеер...

Кај една другарка не се отвара ни мозилата ни ИЕ,кажете што е работата,некој вирус или...........??????
Кажете чаре,итно е.:smir:

Кај една другарка не се отвара ни мозилата ни ИЕ,кажете што е работата,некој вирус или...........??????
Кажете чаре,итно е.:smir:

А проба со двоклик? :)

Пробај избриши ги, инсталирај ги пак, од кога не се отвараат, се отварале ли претходно, што напраила пред да заебаваат.....

ај помош малце:vozbud: интернет експлорелот нејке да пушта клипови, ни од ју тјуб ни од некоја друга страна...иам ИЕ 7, и поради интернет даонлоад менаџер,морам преку него да симнам клипови,зашо преку опера (опера си користам за сурфање) нејке...значи идеш пример на ју тјуб,кликаш на некое клипче,и само црвен Х у бело квадратче има...исто и на другите страни...да инсталирам не бара ништо,ни шок вејв,ни флеш плеер...

Default пребарувач намести да ти биде опера (или кој друг сакаш) така да симнувањата со ИДМ немора да ги вршиш преку ИЕ :smir:
А за ова со експлорерот... незнам :toe:

А проба со двоклик? :)

Пробај избриши ги, инсталирај ги пак, од кога не се отвараат, се отварале ли претходно, што напраила пред да заебаваат.....

Не знае и сама друже,само ми кажа дека од кога го уклучила комјутерот,не се отварале,И јас и реков да ги избрише,па пак да ги инсталира,но не и отвара ништо за да може да ги симне пак....

Не знае и сама друже,само ми кажа дека од кога го уклучила комјутерот,не се отварале,И јас и реков да ги избрише,па пак да ги инсталира,но не и отвара ништо за да може да ги симне пак....

Епа симни инсталационен фајл (од опера/сафари) и прати и го :wink:

Луѓе помагајте.сабајлево ме аддна на мсн некој хакер хомосексуалец од израел.Типов ми правеше "бош" муабети па го блокирав и тој поштено си ми го зеде мсн-от или мени пасворд, па немошам да се логирам.Помагајте како да го вратам мсн-ов.Фала :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom