Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
zdr

Zosto so Mozilla koga ke odam da otvoram za da pratam besplatni poraki ne mi ja otvorat stranava a preku internet explorer mozam!kako da go sredam?

Zosto so Mozilla koga ke odam da otvoram za da pratam besplatni poraki ne mi ja otvorat stranava a preku internet explorer mozam!kako da go sredam?

Страната на т-мобиле ? Најверојатно ти се појавува она дека прво мора да го прифатиш сертификатот од страната, па потоа да се вчита...

zdr

Страната на т-мобиле ? Најверојатно ти се појавува она дека прво мора да го прифатиш сертификатот од страната, па потоа да се вчита...
Ne ova mi izlegvi. so e rabotava?

Attachments

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    60,9 KB · Прегледи: 0
Не врат, ама шија :) Па и јас за тоа ти зборував. Оди на add exception, преземи го сертификатот и клик ОК. Потоа ќе ти ја отвори страната
:tapp: fala ti go naprajv

Како можам да се конектирам на двата МСН месенџери од еден компјутер? Знам дека постоеше едно програмче ама заборавив како се викаше, мало потсетување? Фала

Како можам да се конектирам на двата МСН месенџери од еден компјутер? Знам дека постоеше едно програмче ама заборавив како се викаше, мало потсетување? Фала

Што му фали на Messenger Plus Live?

:toe:
Што му фали на Messenger Plus Live?

Јас го имам инсталирано Messenger Plus Live ама не знаев дека може преку него да се влезе на два месенџери...Како да ги конектирам и двата?:toe:

:toe:

Јас го имам инсталирано Messenger Plus Live ама не знаев дека може преку него да се влезе на два месенџери...Како да ги конектирам и двата?:toe:

Прочепкај низ менијата на MSN PLUS, таму негде во Customize имаше нешто како Run multiple instances... нешто слично. Штиклирај го, дај му ОК и после уклучи си колку сакаш месенџери.

Прочепкај низ менијата на MSN PLUS, таму негде во Customize имаше нешто како Run multiple instances... нешто слично. Штиклирај го, дај му ОК и после уклучи си колку сакаш месенџери.

Благодарам Корун средив работа. Не знаев дека Plus-от ја има оваа можност, едно време знам со една скрипта конектирав два месенџери..:kesa:

незнам дали овде треба да се обраќам но еве..
Барчетка ми има проблем со една програма, овие од Струмица „ Еуронет “ и ставиле некој си " замрзнач " :) , се вика : Deep Freeze, и и кажала некој си бројки 3 шифри но не се тие, и викам ајде можеби вие ке знаете ... еве ви и ss..:
3326n8k.jpg
:smir:Фала однапред.

незнам дали овде треба да се обраќам но еве..
Барчетка ми има проблем со една програма, овие од Струмица „ Еуронет “ и ставиле некој си " замрзнач " :) , се вика : Deep Freeze, и и кажала некој си бројки 3 шифри но не се тие, и викам ајде можеби вие ке знаете ... еве ви и ss..:
3326n8k.jpg
:smir:Фала однапред.

Како квалитетно ја заебале ти да знаеш, поштено, поштено....

Тој што ја зезнал, нека си ја среди работава и со кој памет ставил DEEP FREEZE бре?

Откако ми го преинсталираја компјутеров, некако фонтов ми е погрд на Операва. Кој да го клаам, совет?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom