Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

Inspektorat

www.guliver_tip.bloger.hr
Член од
22 август 2008
Мислења
95
Поени од реакции
0
zdr

Zosto so Mozilla koga ke odam da otvoram za da pratam besplatni poraki ne mi ja otvorat stranava a preku internet explorer mozam!kako da go sredam?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Zosto so Mozilla koga ke odam da otvoram za da pratam besplatni poraki ne mi ja otvorat stranava a preku internet explorer mozam!kako da go sredam?
Страната на т-мобиле ? Најверојатно ти се појавува она дека прво мора да го прифатиш сертификатот од страната, па потоа да се вчита...

Inspektorat

www.guliver_tip.bloger.hr
Член од
22 август 2008
Мислења
95
Поени од реакции
0
zdr

Страната на т-мобиле ? Најверојатно ти се појавува она дека прво мора да го прифатиш сертификатот од страната, па потоа да се вчита...
Ne ova mi izlegvi. so e rabotava?

Attachments

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Како можам да се конектирам на двата МСН месенџери од еден компјутер? Знам дека постоеше едно програмче ама заборавив како се викаше, мало потсетување? Фала

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Како можам да се конектирам на двата МСН месенџери од еден компјутер? Знам дека постоеше едно програмче ама заборавив како се викаше, мало потсетување? Фала
Што му фали на Messenger Plus Live?

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
:toe:
Што му фали на Messenger Plus Live?
Јас го имам инсталирано Messenger Plus Live ама не знаев дека може преку него да се влезе на два месенџери...Како да ги конектирам и двата?:toe:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
:toe:

Јас го имам инсталирано Messenger Plus Live ама не знаев дека може преку него да се влезе на два месенџери...Како да ги конектирам и двата?:toe:
Прочепкај низ менијата на MSN PLUS, таму негде во Customize имаше нешто како Run multiple instances... нешто слично. Штиклирај го, дај му ОК и после уклучи си колку сакаш месенџери.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Прочепкај низ менијата на MSN PLUS, таму негде во Customize имаше нешто како Run multiple instances... нешто слично. Штиклирај го, дај му ОК и после уклучи си колку сакаш месенџери.
Благодарам Корун средив работа. Не знаев дека Plus-от ја има оваа можност, едно време знам со една скрипта конектирав два месенџери..:kesa:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
незнам дали овде треба да се обраќам но еве..
Барчетка ми има проблем со една програма, овие од Струмица „ Еуронет “ и ставиле некој си " замрзнач " :) , се вика : Deep Freeze, и и кажала некој си бројки 3 шифри но не се тие, и викам ајде можеби вие ке знаете ... еве ви и ss..:
:smir:Фала однапред.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
незнам дали овде треба да се обраќам но еве..
Барчетка ми има проблем со една програма, овие од Струмица „ Еуронет “ и ставиле некој си " замрзнач " :) , се вика : Deep Freeze, и и кажала некој си бројки 3 шифри но не се тие, и викам ајде можеби вие ке знаете ... еве ви и ss..:
:smir:Фала однапред.
Како квалитетно ја заебале ти да знаеш, поштено, поштено....

Тој што ја зезнал, нека си ја среди работава и со кој памет ставил DEEP FREEZE бре?

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Откако ми го преинсталираја компјутеров, некако фонтов ми е погрд на Операва. Кој да го клаам, совет?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom