probav i pak ne biva.mis e pojavuva istoto!:S
Ај пробај со овој конвертор...испробан ми е и работи добро.....free e
QuickMediaConverter
п.с. ги имаш ли другите кодеци инсталирано?
ако не барај
klmcodec4.xx.....Klite Mega Codec Pack
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ко што видов на сликата, ти неможеш да го отвориш msconfig. Види во оваа локација (C:\WINDOWS\pchealth\helpctr\binaries) дали го има msconfig.exe
незнам дали овде треба да се обраќам но еве..
Барчетка ми има проблем со една програма, овие од Струмица „ Еуронет “ и ставиле некој си " замрзнач ", се вика : Deep Freeze, и и кажала некој си бројки 3 шифри но не се тие, и викам ајде можеби вие ке знаете ... еве ви и ss..:
:smir:Фала однапред.![]()
еј вчера му правив формат на компјутерот и од денес почна да ми се појавува ова кога го вклучувам компјутерот еве и слика па кажете како да го решам овој проблем ???
Провери ПП ти пратив крак, и исклучи AUTOMATIC UPDATES.еј вчера му правив формат на компјутерот и од денес почна да ми се појавува ова кога го вклучувам компјутерот еве и слика па кажете како да го решам овој проблем ???![]()
Ај дај му пак формат со key-от што го имаш по пп. :smir:
Каков формат бе ? :uvo:
Па формат со Volume License Key и нема да има проблеми. Ги поминува сите проверки на WGA-то. :smir: Ни кракови ни ништо не треба после. Може слободно да ги доунлоадире сите работи од MS сајтовите кој проверуват дали е легален Windows-от.
Ами дај џитни го тоа чудо навака, може ќе се најде :smir: