Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прашањево е за во 2 теми, затоа и во 2 теми го пишувам :)

Како НАЈТОЧНО се вика Windows оперативниот систем што го користи Nokia и каде можам да го најдам за да го инсталирам (или преку емулатор или директ) да ми работи на PC Windows (XP/Vista)?

Барав Windows Mobile и ми дава различни верзии и сите само за мобилен. Ако има емулатор па да го инсталирам и да можам да го работам на РС, нека го предложи некој.

Благодарам однапред!

Мислиш на Windows Mobile 6.0 ?

Toj ќе да е, не ги знам кој е како е, не ги пратам за мобилен. Ако го има на Nokia (N-сериите) тогаш ќе да е тој и има ли некое емулаторче или нешто за да можам да го инсталирам и користам на РС?

Здраво вака прашањето може не е на ваа тема али сакам да прашам дали може на неро да копираш од едно ЦД па да ставиш друго и на тоа да режиш ако знае некој како тоа нека каже фала однапред :smir:

На Nero може има се вика CopyDISK или CopyCD

Здраво вака прашањето може не е на ваа тема али сакам да прашам дали може на неро да копираш од едно ЦД па да ставиш друго и на тоа да режиш ако знае некој како тоа нека каже фала однапред :smir:

Па копирај ја содржината од првото цеде во компјутер, и после истото изрежи го на друго цеде. Можеш и директно да го сториш тоа со опцијата Copy CD.

Па копирај ја содржината од првото цеде во компјутер, и после истото изрежи го на друго цеде. Можеш и директно да го сториш тоа со опцијата Copy CD.
А бе финтата е што неможам да го копирам ми дава некој си проблем "CRC" а за тоа со опцијата copy CD пробав
ми се појавува овоа : решение некој??? :smir:

Attachments

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    54,3 KB · Прегледи: 7
  • untitled1.JPG
    untitled1.JPG
    36,1 KB · Прегледи: 8
А бе финтата е што неможам да го копирам ми дава некој си проблем "CRC" а за тоа со опцијата copy CD пробав

Сјебано ти е цедето, изгребано. Избриши го со што почист алкохол и памук, види дали ќе помогне. Ако не, фризби.

Симни си CloneCD тоа е за вакви работи

Брат нели гледаш дека ти вика - There is no space enough to burn.....значи на Ц; имаш слободен простор помалку од 4 Гб....во право сум???? Избриши нешто од Ц;:helou:

Брат нели гледаш дека ти вика - There is no space enough to burn.....значи на Ц; имаш слободен простор помалку од 4 Гб....во право сум???? Избриши нешто од Ц;:helou:

Aма претходно му јавува CRC CYRILIC ERROR значи му е сјебано цедето.

нов формат нов виндос е сеа коа ке идам на шутдон не ми се гаси комјутерот него само мониторот другото се си работи со мозе да вбиде проблемот Целерон 1.7 гефорце2 мџ400

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom