Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.874
- Поени од реакции
- 52.954
нов формат нов виндос е сеа коа ке идам на шутдон не ми се гаси комјутерот него само мониторот другото се си работи со мозе да вбиде проблемот Целерон 1.7 гефорце2 мџ400
виста имаш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нов формат нов виндос е сеа коа ке идам на шутдон не ми се гаси комјутерот него само мониторот другото се си работи со мозе да вбиде проблемот Целерон 1.7 гефорце2 мџ400

Имам еден проблем. Не е кој знае каков, ама ме нервира многу.
System idle process на Вистата ми е маката. Лаптопот постојано е жежок, постојано работи вентилаторот и дува како ненормален. Од такт ме вади тоа.
Дали има некој начин да го онеспособам тоа, или нешто друго што било, со што ќе се намали дувањето на вентилаторот.
п.с. Го прашав Гуги, ми рече дека не знај![]()
Ај кажи кој лаптоп не грее сите грејат како ненормални за тоа се купува кулер постолје
Не работи ништо или ти мислиш дека не работи ништо?Е то ми е маката мене. Тоа шо го пишав погоре, SYSTEM IDLE PROCESS, се вклучува кога процесорот нема ништо попаметно за работа, т.е. кога е во мирување.
Кој к.р процесорот толку да загрева кога не работи ништо?
Не работи ништо или ти мислиш дека не работи ништо?
...дај слика од таск менаџерот
System idle process секогаш е 80-90
Туууу
77 Processes што сакаш да не грее збеснува летно време пити ке си правиш а можеш и сеа
Windows XP sp3 - во граници на нормалата е ?![]()

System idle process секогаш е 80-90
Туууу
77 Processes што сакаш да не грее збеснува летно време пити ке си правиш а можеш и сеа