Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ц ц ц....

Извади ја бојата што си ја стаил, попрај си ја грешката, значи одлепи се што треба, и тури го таму. И пушти некоја страница со црн текст, нека испечати 2-3 страни, да се ухода :)
Да ама имат 2 причини за да не го направам тоа:
1. Ако ја извадам и пак ја ставам нема печатарот да ја познај, така ми рекоја од кај шо ја купвев
2. Требит сосем да се потрошит па печатаров да ме опита дали сакам да ставам боја и јас ко ке речам да само ке си се намести за редење боја а дур не се испразни неможам (фактички неможам да ја извадам бојава)
Фала сепак

Да ама имат 2 причини за да не го направам тоа:
1. Ако ја извадам и пак ја ставам нема печатарот да ја познај, така ми рекоја од кај шо ја купвев
2. Требит сосем да се потрошит па печатаров да ме опита дали сакам да ставам боја и јас ко ке речам да само ке си се намести за редење боја а дур не се испразни неможам (фактички неможам да ја извадам бојава)
Фала сепак

Нема врска....пред да ја ставиш вторпат протреси ја малце и стави ја и немаш гајле!!!!

Значи вака, има некој досега инсталирано некоја верзија на њиндоњс и притоа да имало wmp 11... ? и сега прашањето ми е, КАКО да се избрише оваа верзија ? Нити рево, ни абсолуте унинсталер, ни cmd команди, ни regedit editing ништо не помогна... :tapp: Ако знае некој, нека напише :) Инаку ова се однесува ако медија плеерот бил инсталиран заедно со windows-ot, а не подоцна да била апдејтувана верзијата

Значи вака, има некој досега инсталирано некоја верзија на њиндоњс и притоа да имало wmp 11... ?

Неам ниту една верзија инсталирано на њиндоњс :pos: Некој нов OS е тоа ? :pos:

и сега прашањето ми е, КАКО да се избрише оваа верзија ? Нити рево, ни абсолуте унинсталер, ни cmd команди, ни regedit editing ништо не помогна... :tapp: Ако знае некој, нека напише :) Инаку ова се однесува ако медија плеерот бил инсталиран заедно со windows-ot, а не подоцна да била апдејтувана верзијата

Вака пробај ако му се сака...

Control Panel > Add or Remove Programs > Add/Remove Windows Component...

Тука најди го WMP и одштиклирај го и иди Next... ако вака несака инсталирај Windows зашто тие Њиндоњс викаат дека не чинеле :vozbud::pos:

Нема врска....пред да ја ставиш вторпат протреси ја малце и стави ја и немаш гајле!!!!
ОК. Пробав, ама не можит. Требит сосем да се испразнит па да ја извадам. Од ко ке се испразнит пред да испечатам нешто ми вели дека нема боја и пиши хоу ту (незнам дали е баш така ама така нешто беше) и ако стегнам на тоа хоу ту ке се намести самион печатар за да му ставам, ако имаш некоја идеја за да ја извадам бојата пред да се испразни кажи.
Фала однапред, поздрав

ОК. Пробав, ама не можит. Требит сосем да се испразнит па да ја извадам. Од ко ке се испразнит пред да испечатам нешто ми вели дека нема боја и пиши хоу ту (незнам дали е баш така ама така нешто беше) и ако стегнам на тоа хоу ту ке се намести самион печатар за да му ставам, ако имаш некоја идеја за да ја извадам бојата пред да се испразни кажи.
Фала однапред, поздрав

Што печатар имаш???

Фала однапред, поздрав

Епа извади ја бојата и пробај да печатиш без неа. Би требало печатачот да ти каже, АБЕ БОТ ЕДЕН, НЕМАШ БОЈА (мајки, шајки...) и ти за тоа време ќе си опраиш што треба и ќе му ја клајш.

Неам ниту една верзија инсталирано на њиндоњс :pos: Некој нов OS е тоа ? :pos:

Вака пробај ако му се сака...

Control Panel > Add or Remove Programs > Add/Remove Windows Component...

Тука најди го WMP и одштиклирај го и иди Next... ако вака несака инсталирај Windows зашто тие Њиндоњс викаат дека не чинеле :vozbud::pos:

Море дај не го тупи многу, небива и така. Во add remove win components го нема медиа плеерот. Ова некој шит верзија на њиндоњс ќе да е :toe:

Море дај не го тупи многу, небива и така. Во add remove win components го нема медиа плеерот. Ова некој шит верзија на њиндоњс ќе да е :toe:

Ваква комбинација проба ? Ако несака ни вака, ондак незнам :toe: Google > How I can remove Windows Media Player 11 :toe:

Ваква комбинација проба ? Ако несака ни вака, ондак незнам :toe: Google > How I can remove Windows Media Player 11 :toe:

Испробано, секаде ми дава резултати за тоа како да ја бришам медија плеер доколку претходно сум направел апдејт, а за ова моево не најдов :toe:

Испробано, секаде ми дава резултати за тоа како да ја бришам медија плеер доколку претходно сум направел апдејт, а за ова моево не најдов :toe:

А чеј сеа, смета WMP 11 за да го бришиш ? Ако не смета имаш винамп, аимп, куик тајм, риал плеер, неро 7ца... колку сакаш програми за слушање музика. :)

Едит: Ако добро се сеќавам ти го сакаше WMP, на него слушаше мислам дека:raz:

Пробај да ја најдеш следната програма!

WinComponents 1.2 ......само не е бесплатна!

А чеј сеа, смета WMP 11 за да го бришиш ? Ако не смета имаш винамп, аимп, куик тајм, риал плеер, неро 7ца... колку сакаш програми за слушање музика. :)

Едит: Ако добро се сеќавам ти го сакаше WMP, на него слушаше мислам дека:raz:

Да, ама WMP 10 а не 11

Пробај да ја најдеш следната програма!

WinComponents 1.2 ......само не е бесплатна!

Ај ќе ја побарам

Не добивам звук од компјутеров.
Изгледа сум го анинсталирал звучниот драјвер по грешка али проблемот е што не можам да го најдам cd-то со звучниот драјвер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom