Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Pak problem. Fak. Koga ke uklucam Mozilla mi se pojavuva toa Mozilla encoured a problem and needs to close. Aj pomos

Ај некој плеер за квик тајм фајлови и x264 формат (уанаби mp4)

Средено по ПП

Pak problem. Fak. Koga ke uklucam Mozilla mi se pojavuva toa Mozilla encoured a problem and needs to close. Aj pomos

Мислам дека тоа е од аддоните кои ги имаш инсталирано на мозилата (али не сум сигурен). Ако не, пробај да ја анинсталираш со Revo Uninstaler ... па потоа да ја инсталираш одново Mozilata.
Или па причекај мислење на некој друг :) Како сакаш... така :)

Мислам дека тоа е од аддоните кои ги имаш инсталирано на мозилата (али не сум сигурен). Ако не, пробај да ја анинсталираш со Revo Uninstaler ... па потоа да ја инсталираш одново Mozilata.
Или па причекај мислење на некој друг :) Како сакаш... така :)

Do toa e, sigurna sum. Do addonite. Mameto nivno. Kako da gi resam?

Не се Развирам многу во графики но,Зошто немозам да играм ни 1 игра ја Инсталирав Hard Truck - Haulin и ми коче а пише дека мозе да се игра и на 256 Рам..мозе некој да ми помогне ???:toe::toe:

Види, некои игри можеш да ги уклучиш на послаба графичка, ама иди играј ги. :)

Не се Развирам многу во графики но,Зошто немозам да играм ни 1 игра ја Инсталирав Hard Truck - Haulin и ми коче а пише дека мозе да се игра и на 256 Рам..мозе некој да ми помогне ???:toe::toe:

Види каква графичка бара играта (во readme фајлот) и види што графичка имаш ти. :) Можеби играта бара појака графичка. :)

Ова не го разбрав, како мислеш ти се поклопуваат ?
Ти пробај вака, копирај го двдто во ПЦ и одтаму изрежи го на 3 цедиња :toe:
имам снимено 3 мали ЦДња од камера и сакам сите да ги ставам на едно ДВД ама не бива не ми ги става и 3те

имам снимено 3 мали ЦДња од камера и сакам сите да ги ставам на едно ДВД ама не бива не ми ги става и 3те

Пробај ископирај ги фајловите од цедињата на компјутерот ( desktop, C, D..) па потоа стави празно двд цд и пробај така да ги режаш, ако не бива така дај скрин шот да видиме поубаво за што станува збор...:toe:

Пробај ископирај ги фајловите од цедињата на компјутерот ( desktop, C, D..) па потоа стави празно двд цд и пробај така да ги режаш, ако не бива така дај скрин шот да видиме поубаво за што станува збор...:toe:
абе ставам ги и трите у нерото ама половината ги снемува после од 80 и нешто фајлове остануват 36 и нема ги после од коа ке го снимам ЦДто половиинта ми ги нема пробах и на им ги сменам имиинта па не бива

ја знам шо му е :))
не е расипан

:)
Ногу ја мразам таа звучна шо ја имаш :))
реалтек high defenition audio ти треба драјвер
вака сеа..
прво uninstal на звучните драјвери
после оди у контрол панел и тражи нешто шо се вика high defenition audio... и Uninstall на тоа и на се шо е поврзано со звучната има таму една плава жабичка ќе видеш
лесно ќе ги најдеш 2 се мислам

и после ќе го земеш цд-то од матичната и ќе ги инсталираш драјверите и 100% ќе работе

не си прв шо има проблеми со оваква звучна и ја на старио компјутер имав таква и многу проблеми со неа

Do toa e, sigurna sum. Do addonite. Mameto nivno. Kako da gi resam?

Направи и uninstall со Revo Uninstaler ... па потоа инсталираj ја одново оваа Mozila.
Би требало после да се среди проблемот.

Не бре вака!!!

Отвараш Firefox (ако неможеш, иди преку START и најди ја Firefox (safe mode) ), па после идеш на TOOLS - ADD-ONS и им правиш UNINSTALL на сите глупости што ги имаш тука (провери и во другите табови)

После само рестартирај ја Firefox. :helou:

А да почнеш со најглупото: Дали си 10000% сигурен дека ти работи микрофончето? :)
Oди во Sound Recorder (accecories - entertainment) и пробај да се снимиш. Или провери го кај другарче :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom