- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
Микрофон се приклучува на влез.
Во ред мистер ајнштајн
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Микрофон се приклучува на влез.
Pak problem. Fak. Koga ke uklucam Mozilla mi se pojavuva toa Mozilla encoured a problem and needs to close. Aj pomos
Мислам дека тоа е од аддоните кои ги имаш инсталирано на мозилата (али не сум сигурен). Ако не, пробај да ја анинсталираш со Revo Uninstaler ... па потоа да ја инсталираш одново Mozilata.
Или па причекај мислење на некој другКако сакаш... така
![]()
Do toa e, sigurna sum. Do addonite. Mameto nivno. Kako da gi resam?
Вака, уште едно прашање
микрофонот на кој излез од компјутерот го приклучи ?
Не се Развирам многу во графики но,Зошто немозам да играм ни 1 игра ја Инсталирав Hard Truck - Haulin и ми коче а пише дека мозе да се игра и на 256 Рам..мозе некој да ми помогне ???![]()
имам снимено 3 мали ЦДња од камера и сакам сите да ги ставам на едно ДВД ама не бива не ми ги става и 3теОва не го разбрав, како мислеш ти се поклопуваат ?
Ти пробај вака, копирај го двдто во ПЦ и одтаму изрежи го на 3 цедиња![]()
имам снимено 3 мали ЦДња од камера и сакам сите да ги ставам на едно ДВД ама не бива не ми ги става и 3те
абе ставам ги и трите у нерото ама половината ги снемува после од 80 и нешто фајлове остануват 36 и нема ги после од коа ке го снимам ЦДто половиинта ми ги нема пробах и на им ги сменам имиинта па не биваПробај ископирај ги фајловите од цедињата на компјутерот ( desktop, C, D..) па потоа стави празно двд цд и пробај така да ги режаш, ако не бива така дај скрин шот да видиме поубаво за што станува збор...![]()
Do toa e, sigurna sum. Do addonite. Mameto nivno. Kako da gi resam?
Направи и uninstall со Revo Uninstaler ... па потоа инсталираj ја одново оваа Mozila.
Би требало после да се среди проблемот.