Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dobro be kako moze da se izrezi mp3 ama rasporedot na pesnite da bide kako jas sakam a
ne kako sto saka glupavoto NEROOO :tapp::tapp: ... po ona ADD :nerv::nerv::nerv: gi mesti po azbucen red GUBRE :kafe::kafe::kafe:......................:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Иам проблем со мсн.
Ја имав бета верзијата од 9-ката, и ми рече за да продолжам да го користам треба да му направам апдејт, али апдејтот не можеше, требало да е на виста или икспе(шо стварно не ми е јасно, јас користам икс пе)нвм, не можеше да го инсталирам то, и скроз го избришав мсн-от за да инсталирам некоја постара верзија.. али не ми ја прифаќаше 8.5 бидејки наводно сум имала понова верзија во пц?! а све избришав, и со add or remove programs, и сите папки во ц со виндоус лајф или мсн...

и пробав исто да ја инсталирам таа верзијата корун што ја имаше ставено на темата за мсн, али ми се појавуват ова "A networ error occured while attepmpting to read from the file ...."

хелп :nesum:

А зошто не пробаш со Revo Unistaller да го избришеш мснто, и после да ја инсталираш оваа верзија. Ај пробај така и пиши што ќе направеш, ако не да бараме друго решение :)

А зошто не пробаш со Revo Unistaller да го избришеш мснто, и после да ја инсталираш оваа верзија. Ај пробај така и пиши што ќе направеш, ако не да бараме друго решение :)
значи и то го напрајв, избришав све, и пробав да ја инсталирам и оваа верзија и 8.5, али ко ќе ја завршит инсталацијата ми се појавуват ова
rtgtrd.JPG

:nerv:

Имам мука :)
Компјутеров многу почна да се рестартира сам... Порано беше поретко ама сега некако зачести... Го оставам навечер уклучен па порано мислев да не прегрева или нешто незнам... А и не ми сметаше порано зашто се случуваше 1 до 2 пати месечно... Ама еве денес веќе два пати се рестартираше сам по себе.... Почнав да сумљам да не е нешто и до звучната зашто 2-3 пати кога ќе сум ги повлечела слушалките несакајќи знаел да се рестартира... Вирус немам (или антивирусот не го наоѓа :) го скенирав пред 2 дена...)... Што да праам? Што може да е?

Една работа: Фрли го мачето
Втора работа: Отвори го куќиштето како што ти кажав, нека нема лев капак.
Трета работа: Ако не си го фрли мачето до сеа, еве фрли го сеа :)

Ај некој ако може и сака да ми прати некој интересна слика за насловната страна за проект по програмирање.......................

Ај некој ако може и сака да ми прати некој интересна слика за насловната страна за проект по програмирање.......................
vista_source.gif

Дали може некој да ми каже као да го инсталирам Линуксот така што коа ќе го палам ПЦто да можам да бирам дали Линукс или Виндоус ХП .... знам значи као се инсталира =П али не знам што како да подесам за да не ми се форматира цел ПЦ (т.е сите фајлови) туку само да го снимам на посебно.

Дали може некој да ми каже као да го инсталирам Линуксот така што коа ќе го палам ПЦто да можам да бирам дали Линукс или Виндоус ХП .... знам значи као се инсталира =П али не знам што како да подесам за да не ми се форматира цел ПЦ (т.е сите фајлови) туку само да го снимам на посебно.

Друже, ај види дали ОВА би ти помогнало, ако не па да ме аднеш на мсн па да ја наредиме некако работава :/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom