Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го направив тоа пред помалку од месец дена со правосмукалка :) Исчистив се' што можев... И од тогаш полошо е :)

Немам друга рам меморија :( Ако најдам ќе пробам...

Само поради тоа може да е проблемот?

Види не е само тоа, меѓутоа кај мене тоа испадна проблемот затоа ти викам да пробаш со друга меморија, а инаку го имаш скоро форматирано ? Да не си зафракнала нешто при инсталација... ?

Види не е само тоа, меѓутоа кај мене тоа испадна проблемот затоа ти викам да пробаш со друга меморија, а инаку го имаш скоро форматирано ? Да не си зафракнал нешто при инсталација... ?

Па пред 3/4 месеци мислам беше... Појма немам, не би требало :) Иначе женско сум :)

Го направив тоа пред помалку од месец дена со правосмукалка :) Исчистив се' што можев... И од тогаш полошо е :)

Немам друга рам меморија :( Ако најдам ќе пробам...

Само поради тоа може да е проблемот?

Хмм... да не си ги изместила игличките на процесорот додека си го вадела/ставала кулерот ? Дека помеѓу кулерот и процесорот се става термална песта која ги прилепува кулерот со процесорот и при вадење на кулерот можеш да ги изместиш игличките на процесорот и тоа да ти предизвикува проблеми. Само ако се нафаќаш да си играш со процесорот биди претпазлива дека можеш да направиш глупост. :smir:

Вака имамм проблем и барам помош. Некои алaтки што ќе ги инсталирам не се чита ништо на нив. Дали е проблем до фонтот или нешто друго нека ми помогне некој.

f5dmd.jpg

l9zlj.jpg

Вака имамм проблем и барам помош. Некои алaтки што ќе ги инсталирам не се чита ништо на нив. Дали е проблем до фонтот или нешто друго нека ми помогне некој.

f5dmd.jpg

l9zlj.jpg

Start > Control Panel > Regional and Languages > Regional Options и намести македонски јазик. Исто во ова мени, оди во Advanced и таму исто избери македонски :)

Start > Control Panel > Regional and Languages > Regional Options и намести македонски јазик. Исто во ова мени, оди во Advanced и таму исто избери македонски :)

Фала ти друже многу ќе го запамтам ова зашто стварно ме нервираа хиерглифите. :helou:

tim4e, последниот пат кога беше баниран од подфорумов замоли да ти тргнеме бан со ветување дека нема да постираш повеќе на оваа тема. Банот беше тргнат а ти продолжи да постираш. Ова е последна молба да прекинеш да постираш на темава. Немаш некое знаење од оперативни системи и програми и најчесто си извор на ремет. Доколку не прекинеш, ќе преминеме одма на санкции.

Имам мука :)
Компјутеров многу почна да се рестартира сам... Порано беше поретко ама сега некако зачести... Го оставам навечер уклучен па порано мислев да не прегрева или нешто незнам... А и не ми сметаше порано зашто се случуваше 1 до 2 пати месечно... Ама еве денес веќе два пати се рестартираше сам по себе.... Почнав да сумљам да не е нешто и до звучната зашто 2-3 пати кога ќе сум ги повлечела слушалките несакајќи знаел да се рестартира... Вирус немам (или антивирусот не го наоѓа :) го скенирав пред 2 дена...)... Што да праам? Што може да е?
Колку познато само звучи :) ... носи го директно на сервис и кажи им да ти сменат матична плоча, ќе ти заштеди многу нерви и изгубено време :helou:

Имам проблем со еден фајл, не ми дава да го избришам.. Кога ќе идам делит ми вика „Cannot delete file: Cannot read from the source file or disk“
Помош некој како да го избришам? :kesa:

Пробај со ова програмче,ако не сака пак,рестартирај го пц-то,и пак пробај да го избришеш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom