SkyDriver
Would like my bananna ?
и ако има некој сериал или клуч за Corel Paint Shop Pro Photo X2 нека пише пп :smir:
Де види ПП и кажи што си наравил, мислам дека тој третиот треба да фати. Ако не да побараме други.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и ако има некој сериал или клуч за Corel Paint Shop Pro Photo X2 нека пише пп :smir:
Prasanje: koga go kupiv kompjuterot imav edna particija D koja na koja pisuva HP_Recovery. ne mozam ni da ja otvoram ni butur. sega planiram da go formatiram, so ke se desi so nea i dali ke mi bide potrebna povtorno. Fala odnapred
едно прашање,кај мене нешо search се изгуби..
еве вака ми се појавува..
да не е некое вирувче или.. како да го напраам?
фала однапред
Додека сте на виндоус, ќе имате проблеми.За тебе и за сите други корисници на Windows оперативниот систем
3 Softwares шо треба да ги поседува еден Windows operating system за добар и мирен живот да имате
1. Spybot Search and Destroy - Бесплатена програма за чистење на Malware, Spyware, Trojanci и се друго шо антивирусо не фаќа
линк - http://www.safer-networking.org/en/index.html
Ова е за твојот проблем
2. Антивирус
За Windows Vista препорачувам BitDefender 2009 оти специјално за неа е правен
Kaspersky е добар исто ама цеде ногу ресурси и партале го компјутеро
Ама од најдологогодишно искуство ви препорачувам
BitDefender 2009 Total security
Линк за него ќе си најдете оти не е бесплатен, а пиратерија нејќам да пастирам
3. CCleaner
За чистење на регистри, колачиња, Temp, Windows updates шо знаат некој да праат проблеми, и се друго шо не ви треба во пц-то
Со овие 3 никогаш нема да имате мака со PC-to
фала мн. корун закон е воа.. ама кога ке кликнам на рефреш и се рефрешира старата позадина
moon whisper фала мн. ке видам шо ке направам со воа. Спајботот ке го пуштиме да оди што ке каже..![]()
да ми каже нокој как да го направам Kaspersky да ми ги проверува фајловите кои ми ги пракаат по мсн и они кои ги слегнувам со Limewire:smir:
Немој да ја форматираш таа партиција не го слушај онај..
Тоа ти е Windows лиценцирана верзија шо иде со пц-то или лаптоп треба да е твоето
Коа ќе се шекне компјутеро со тоа можеш да го поврнеш на почетната состојба одма
Не ја форматирај остави ја така значајна е
DA DA znam deka e toa ednas go napraiv toa. Samo sega otkoa ke go formatiram so ke i se desi? Kako i dali treba da ja napravam povtorno? molam za odgovor.
ќе може лиБај Д Веј имам проблем со операта браушерот...Ја уклучувам операта, пишам страна и не ми дава да ја отворам демек немало интернет а се си работи супери сега морам мозила да користам :nesvest: али ако мислите дека има решение со тоа пишите...оти повеќе си ја сакам операта а не за друго :wink:
да ми каже некоја шо е проблемов земавсо revo uninstaler го унинсталирав Kaspersky и сега го нема ни во контрол панес ни у ревото а не е избришан па си стоо и сите фолдере у програм фајлс стојат :S помош:smir: