Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Додека сте на виндоус, ќе имате проблеми.

Цел живот сум на Windows и никогаш не сум имал проблеми..
Ако ти имаш и незнаеш да си ги средеш не предвидувај за другите :))

П.С. Ништо не е идеално :))
Само Господ е Совршен и тоа треба да го знаеш

П.С. Да Агора Господ постое и не ме прашувај кој е, што е... имаш Библија прочитај ја :)):tapp:

Nikola Кажи ми шо верзија на Windows иде со лаптопо прво

дај кажете за мене помош.
можат да ме гледаат на мсн на камера,ама јас не можам да гледам.
Што е поентава..3 мсн-а сменив и пак исто..

дај кажете за мене помош.
можат да ме гледаат на мсн на камера,ама јас не можам да гледам.
Што е поентава..3 мсн-а сменив и пак исто..

И кај мене беше така, постојано се покажува тоа лоадинг... и нема никаква слика, ај пробај со оваа верзија и види што ќе испадне

Тоа и го имам инсталирано 8.1.0178.00
:)
btw ставив и 8.5..

ставив 9.0 верзија и ми бараше само да се апдејтува за да може да се уклучам.
сега го имам тоа 2009 и таман си е..можам да гледам на камера.. :)
фала мн. Корун

се извинувам али ако има некој линк за даунлоад за фотошоп цс 2 верзија или 7 верзија (ако може и линк за двете) нека пише пп али само да не е од brothersoft оти ги симнав цс2 и 7 и ништо овоа damaged file oBa oHa и го пречекорив лимитот на интернетот...фала ви однапред :smir:

се извинувам али ако има некој линк за даунлоад за фотошоп цс 2 верзија или 7 верзија (ако може и линк за двете) нека пише пп али само да не е од brothersoft оти ги симнав цс2 и 7 и ништо овоа damaged file oBa oHa и го пречекорив лимитот на интернетот...фала ви однапред :smir:

Знаеш да симнуваш торенти? Преку торент одма ќе си најдеш се што ти треба.

Еве ти видео со се објаснето.Десно во описот ги имаш линковите за код генераторот и за симнување на инсталациониот фајл.

поздав до сите...имам мал проблем...никако неможам да ставам превод на BSplayer....всушност неможам да ставам превод преку ниеден плеер...помагајте ако знаете.....

Od kaj da go slegnam noviot msn sega sto e izlezen, ama salam da e ne da me zaebuva pak.

поздав до сите...имам мал проблем...никако неможам да ставам превод на BSplayer....всушност неможам да ставам превод преку ниеден плеер...помагајте ако знаете.....
Paa, kako nemoze mora da biva, mislam mora da ima vo Bs Player alatka koga ke stisnas desen klik na filmot gledajki vo bs pleerot imas alatkaa LOAD SUBTITLES ili na makedosnki staj prevod ti pise nekako mora da ima.

Od kaj da go slegnam noviot msn sega sto e izlezen, ama salam da e ne da me zaebuva pak.

Би ти препорачал да си останеш на MSN 8.1 или 8.5 ... ( ништо не ти менува да си на постара верзија, а и плус занеш дека е како што треба, а овие новиве ... разгледај во тема MSN и све околу него да видиш колку глупости се дешаваат со новите MSN )

Би ти препорачал да си останеш на MSN 8.1 или 8.5 ... ( ништо не ти менува да си на постара верзија, а и плус занеш дека е како што треба, а овие новиве ... разгледај во тема MSN и све околу него да видиш колку глупости се дешаваат со новите MSN )
сфакам, имам постар мсн не се секавам кој 8,0 изгледа и сега кога ке ми пушти некој камера не ми покажува не се конектира исто така и некој други работи кога се пуштат нејке и некоја гиф сликичка не ми се мрда на мснс а на тој поновиот (не зборам за најновиот) се мрде и се пуште камера

Ти препорачувам да си го симнеш GOM Player, најдобар е за гледање DivX и клипчиња и чуда, па и за DVD. А за да ставиш превод (исто е и на BSPlayer и нa GOM Player) го пушташ филмот и додека е пуштен, го зимаш преводот со маусот и го носиш директ на сликата на филмот, и се ќе е во ред. Ќе се снајдеш.

сфакам, имам постар мсн не се секавам кој 8,0 изгледа и сега кога ке ми пушти некој камера не ми покажува не се конектира исто така и некој други работи кога се пуштат нејке и некоја гиф сликичка не ми се мрда на мснс а на тој поновиот (не зборам за најновиот) се мрде и се пуште камера

Епа неможеш, мораш или НАЈНОВИОТ мсн, или 8. некој. На 9 верзиите е попраено тоа со камерата и чудата, ама си има и багови. Али поинтересен е од 8 :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom