Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи вака компјутерот ми се сјеба вкрај еве видете на принт скрин
![]()
Долу до часовникот излегва некое срање вирус алерт, нон стоп досадват слично ствари, скенирав со авг нема вируси, скенирав со ad aware pro изведе неколку ги избриша ама за џабе, плус disable ми е напраено на task manager и на reg edit неможам да сменам, исклучев секаков можен процес што се стартова на старт ап и пак неќи дали спас е само формат???
Не чекај многу, веднаш формат. За торјанци и слично би ти предложил Trojan Hunter, ама за ова нема спас... со самото навлегување на тројанциве, многу од системските фајлови се заразуваат и самиот антивирус ги брише така да (ќе) имаш проблеми со таск менаџерот, старт менито а за кратко време нема ниту експлорер да ти отвара ( значи мислам на она explorer.exe , не на прелистувачот ). Не ти помага ниту сејф моде, нити пак систем рестор.
Готово го средив најдов на интернет нешто помош средив со регистрите па после и ad aware можеше да ги фати и уште едно програмче симнав како нов е сега![]()
Кај да модифицирам Boot-record со Vista инсталација,односно за Windows Vista.
Очајно ми треба![]()
едно прашање,кај мене нешо search се изгуби..
еве вака ми се појавува..
да не е некое вирувче или.. како да го напраам?
фала однапред
Ке видиме шо ке каже NOD . фала за позадината.. па само тоа знам да си го направам на phototshop![]()
![]()
Prasanje: koga go kupiv kompjuterot imav edna particija D koja na koja pisuva HP_Recovery. ne mozam ni da ja otvoram ni butur. sega planiram da go formatiram, so ke se desi so nea i dali ke mi bide potrebna povtorno. Fala odnapred
еј бро истиот проблем и јас го имав...Имаш ајле вируси нацоцано во компјутерот али сепак ги избришав јас со АВАСТ и чачкав во рег едит и средив валутите кои беа исклучени...Значи и јас го закачив ова срање и немав пристап кон C:\, Control Panel, Task Manager и друго. Како и да е за да го тргнеш VIRUS ALERT ќе одиш во Контрол Панел па Regional And Language Options па кога ќе го отвориш ќе одиш на Customise па во Тime и таму се наоѓа текстот Вирус Алерт и избриши го...Ова случајно го пронајдив чачкајќи на Контрол Панел.Значи вака компјутерот ми се сјеба вкрај еве видете на принт скрин
![]()
Долу до часовникот излегва некое срање вирус алерт, нон стоп досадват слично ствари, скенирав со авг нема вируси, скенирав со ad aware pro изведе неколку ги избриша ама за џабе, плус disable ми е напраено на task manager и на reg edit неможам да сменам, исклучев секаков можен процес што се стартова на старт ап и пак неќи дали спас е само формат???