Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ej pozdrav do site tamu so vasa pomos go resiv posledniot problem so komp BLAGODARAM MNOGY SUPER STE!!!! ama sega imamm drug koga ke go stavam pc to na stand bye i koga povtorno sakam da go vklucam monitorot nesaka da sE vkluci HELP!!!:pipi:

Го ставив новиот NOD32 и некое време не ми бараше пасворди за да се апдејтираа, сега ми бара, од каде да најдам јузер нејм и пасворд:nesum:

Го ставив новиот NOD32 и некое време не ми бараше пасворди за да се апдејтираа, сега ми бара, од каде да најдам јузер нејм и пасворд:nesum:
оваа ли верзија ја имаш Eset NOD32 Antivirus 3.0.650 ?
ако е ваа имам јас пасворди и јусер нејмс.
ако ти требаат пиши ПП ке ти дадам.:helou:

Не е малце софтеверски „проблемов“ ама јас да си прашам имам вакво мониторче сакам да прашам со што да го чистам дека е LCD страв ми е со обичните средства...
142266_0.jpg

Не е малце софтеверски „проблемов“ ама јас да си прашам имам вакво мониторче сакам да прашам со што да го чистам дека е LCD страв ми е со обичните средства...
142266_0.jpg

Oтиди до некоја продавница за компјутери или оние малечките продавнички за цедиња, мауси, волани, USB, чуда....... таму имаш разни видови на крпчиња и спрееви за чистење на се. Ќе се снајдеш.

P.S. Oтиди до некоја од продавниците на ЕМИ, таму би требало да има.

воа пак не сака да ми го даде дирекно да го гледам клипот,пак морам да кликам на тоа.. и прашање е дали ке ми отвори :)
некој др. помош. :)
btw фала аце.:helou:

воа пак не сака да ми го даде дирекно да го гледам клипот,пак морам да кликам на тоа.. и прашање е дали ке ми отвори :)
некој др. помош. :)
btw фала аце.:helou:

Избриши ги прво сите FLASH PLAYER-и што си ги инсталирал, преку add/remove.

Инсталирај го најновиот Adobe Flash Player и за секој случај, инсталирај си го најновиот Java Runtime Environment

Избриши ги прво сите FLASH PLAYER-и што си ги инсталирал, преку add/remove.

Инсталирај го најновиот Adobe Flash Player и за секој случај, инсталирај си го најновиот Java Runtime Environment

Да го надополнам Корун, кога ќе инсталираш Flash Player гледај Bworser-от да ти е исклучен. Јас еднаш така се чудев зашто несакаше да се инсталира Flash Plaer-от... ама ете, тоа му било маката. :)

Ги избришав сите флеш плеери.. Инсталирав и најнов флеш плеер,и јава и едно време ми покажа прозорче и ми вика дека го немам инсталирано најновиот флеш,ај пак го инсталирав и пак не сака..па веке у...:nerv:

btw ај нема веза.. па веке.. :)

Ги избришав сите флеш плеери.. Инсталирав и најнов флеш плеер,и јава и едно време ми покажа прозорче и ми вика дека го немам инсталирано најновиот флеш,ај пак го инсталирав и пак не сака..па веке у...:nerv:

btw ај нема веза.. па веке.. :)
Пробај со 10-ката(бета верзија), има поправено некои багови од 9-ката.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom