ej pozdrav do site tamu so vasa pomos go resiv posledniot problem so komp BLAGODARAM MNOGY SUPER STE!!!! ama sega imamm drug koga ke go stavam pc to na stand bye i koga povtorno sakam da go vklucam monitorot nesaka da sE vkluci HELP!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
оваа ли верзија ја имаш Eset NOD32 Antivirus 3.0.650 ?Го ставив новиот NOD32 и некое време не ми бараше пасворди за да се апдејтираа, сега ми бара, од каде да најдам јузер нејм и пасворд:nesum:
3.0.669.0
Едно прашање.
Имам инсталирано abobe flash player и вака ми дава
морам да кликна првен на тоа флаш знакчето за да се отвори клипот.. а понекогаш и не ги отвара сите.. ??
помош?
Не е малце софтеверски „проблемов“ ама јас да си прашам имам вакво мониторче сакам да прашам со што да го чистам дека е LCD страв ми е со обичните средства...
![]()
воа пак не сака да ми го даде дирекно да го гледам клипот,пак морам да кликам на тоа.. и прашање е дали ке ми отвори
некој др. помош.
btw фала аце.:helou:
Избриши ги прво сите FLASH PLAYER-и што си ги инсталирал, преку add/remove.
Инсталирај го најновиот Adobe Flash Player и за секој случај, инсталирај си го најновиот Java Runtime Environment
Пробај со 10-ката(бета верзија), има поправено некои багови од 9-ката.Ги избришав сите флеш плеери.. Инсталирав и најнов флеш плеер,и јава и едно време ми покажа прозорче и ми вика дека го немам инсталирано најновиот флеш,ај пак го инсталирав и пак не сака..па веке у...:nerv:
btw ај нема веза.. па веке..![]()
провери ПП
nisto ne bidna....daj ako moze nekoj use ednas neka proba da mi najdi key za windows vista ultimate.
Blagodaram use ednas.