Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Toа лесна работа,само жал ми е за емоцииве ама ако нема друго чаре тогаш ќе мора одново да го инсталирам...:helou:

Има чаре и за емоциите бе :)

ЕДИТ: Еве како оди тоа, следи го овој пат
C:\Documents and Settings\името на компјутерот\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger
после најди го фолдерот каде што го пишува твојот меил, копирај го на друго место и од кога ќе му направиш реинстал на месенџерот едноставно копирај го тој фолдер на истава локација

Има чаре и за емоциите бе :)

ЕДИТ: Еве како оди тоа, следи го овој пат
C:\Documents and Settings\името на компјутерот\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger
после најди го фолдерот каде што го пишува твојот меил, копирај го на друго место и од кога ќе му направиш реинстал на месенџерот едноставно копирај го тој фолдер на истава локација

Касно кажа.:)... Го избришав стариот месенџер и си инсталирав нов. Ај за следниот пат ќе си знам..TnQ

Касно кажа.:)... Го избришав стариот месенџер и си инсталирав нов. Ај за следниот пат ќе си знам..TnQ

Абе кога ќе избишеш месенџер и ќе го реинсталираш или ќе ставиш друг, емоциите си остануваат :toe:

Абе кога ќе избишеш месенџер и ќе го реинсталираш или ќе ставиш друг, емоциите си остануваат :toe:

Да да, имаш право, емоциите се бришат кога се форматира компјутерот... во секој случај, не е лошо да се знае како да си ги префрлиш :)

Мислам дека имам пост во темата за МСН од пред некој ден, пребарајте ја темата за мои постови и ќе видите како се зачувуваат :helou:

Имав еден МСН 9.0.1 2009 верзиа несакајки избрисав некои фолдери и се немозам да инсталирам нов мсн...може малце хелп:toe::toe:

Имав еден МСН 9.0.1 2009 верзиа несакајки избрисав некои фолдери и се немозам да инсталирам нов мсн...може малце хелп:toe::toe:

EVO UNINSTALLER, избриши све со ова, па пробај.

И како тоа неможеш? Што ти вика? Што те спречува да инсталираш?

Друже, ај разгледај ТУКА. Мислам дека ова е тоа што гобараш. :)

Ми вели дека има инсталирано мсн и не ми дава друг да инсталира...:toe:

Можно ли е мрежно поврзување(со интернет) на два компијутера преку bluetooth, и како?

p.s мислам дека не може ама да си питам јас

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom