Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Таму кај што си бележал со црвено стави го маусот и ќе ти се направи во стрелка и со задржување на левото копче влечи накај старт менито... од кога ќе се среди десен клик на таскбарот т.е плавото и штиклирај го Lock the taskbar.

Не бива. Додадов сепаратор за quick launch и го средив некако. Ама сега кога минимизирам некоја програма, фолдер или било што, истото го нема на таск барот. Ени чаре ?
пс: Сепаратор додадов вака
Код:
 Simple.

1. Create an empty folder someplace on your hard drive
2.  Right click on an empty spot on the Taskbar
3.  Select Toolbar | New Toolbar...
4.  Select the Empty folder name
5.  Turn off Show Text, Show Title for new toolbar on Taskbar

Now, all that's left is a separator.  If you add another Toolbar (even from 
the same folder), the space is eliminated between the two and you can 
expand/compress by moving the bar.

Некој да ми помогне со таск барот. Фалат сепаратори од quick launch и истово поле ми е долго километар ипол. Како да му додадам уште сепаратори (таа цртичката обечежана во црвено). И кога минимизирам програма, фолдер итн истото го нема на таск барот.

dgdfgdgdfd6.jpg

Aј отиди на тоа што си го обележал со црвено, и дај му двоклик (значи 2 пати лев клик :) )

Ако и тоа не помага, формат одма! :pos::pos::pos:

Фала на помошта :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: АМА ГО СРЕДИВ:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
ПС: НЕ КАЖУВАМ КАКО

Фала на помошта :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: АМА ГО СРЕДИВ:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Се кладам дека незнаш ни ти :pos:

Веројатно на истиот ретардиран начин на кој го направи тоа и јасно е дека цело врме си го ладеше со нас, намерно имаше ставено црвено кругче.

Има ли начин да може да се искористат двете конекции (USB и LAN) со кабелски модем на еден ист компјутер? Целта ми е да download-ирам два фајла од rapidshare истовремено. Знам дека може со 2 различни компјутери (тој преку usb ќе си има една ip, а другиот преку лан друга ip адреса), ама дали може тоа да се направи со ист pc. Може ли некако да се конфигурира browser-от која конекција со модемот да ја користи? Ако и двте конекции се активни, browser-oт ми ја користи ip конекцијата со мрежната.

Има ли начин да може да се искористат двете конекции (USB и LAN) со кабелски модем на еден ист компјутер? Целта ми е да download-ирам два фајла од rapidshare истовремено. Знам дека може со 2 различни компјутери (тој преку usb ќе си има една ip, а другиот преку лан друга ip адреса), ама дали може тоа да се направи со ист pc. Може ли некако да се конфигурира browser-от која конекција со модемот да ја користи? Ако и двте конекции се активни, browser-oт ми ја користи ip конекцијата со мрежната.

Јас колку што знам, неможе така.

Јас колку што знам, неможе така.
Знај си ти.:)
58570496bn3.jpg

Само друг ќе беше ефектот да не ја намалуваа брзината од rapidshare, како што беше до јули. Mоментално брзината од rapidshare е срање. :(

Едно другарче има проблем со мозилата и со ие.Кога ке ги уклучи му се појавува бела страна и никогаш не се појавува страна(а мснто работи) се јави во t-home и му рекоа дека кај нив немало проблем.Помош? :helou:

kazi mu na drugar ti da si go proveri antivirusot ili firewall da ne go ima staveno da mu go blokira pristapot na internet na explorerot ili mozilata

Здраво, итно ми треба помош. се обидов денес да форматирам еден ком. и на сред форматирање ми се исклучи и сега кога ќе се обидам да го уклучам ком. ми пишува
NTLDR missing.. Press CTL ALT DEL to restart и ставам cd so windows не сака да го чита и пишува Not found. Кажвајте излез, се пробав.

Мора (ако е се во ред) да сака да го учита цд-то од поново. И што нот фоунд? Компјутер нот фоунд? Поспецифични бидете или нема да добиете помош.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom