Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Секогаш кога ке го уклучам комп. одма ми излева Vista Antivirus 2008 Security Centar и ми покажува дека имам вируси во комп.Ама не можам да ги избришам бидејки бара CD-Key а го сќенирав повеќе пати комп. со анти вирусот и ништо не најде.Па да не му се наваѓе на некој случајно или да ми каже каде можам да најдам бидејки цел нет го пребарав а ни блиску не бев а и чилко гугал не помогна ни малку....

kakov e pak sea toj Vista......sranje
za nego baras key ili za vistata

Немам појма каков е а и не можам да го најдам на комп да го избришам а и не сум го инсталирал јас со оперативниот систем си оде изгледе...Иначе имам Windows XP немам појма од дека тоа Vista :S

Прочитав понадоле некој напишал да пробам со Ad-adware и со него пробав и тој не најде ништо не знам што е работата...

Зошто не можам да инсталирам МСН 8.5...ми бара некој Виндоус Инсталер 3.1..Го Даунлодирав и пак нјеке..Во Што е Проблемот !:nesvest::raz::zid:

Напрај апдејт на виндоусот, ти треба Critical Update блабла...

Пробај остај го у SAFE MODE пример, 30 мин. за да се осигураш дали ќе се исклучи.

Ако можеш, направи си SYSTEM RESTORE на компјутерот, ако веќе имаш направено бекап. Ако не, пробај стави ЅР3 за ХР.
Го оставив во SAFE MODE еден саат,,и не се исклучи,,ама неможев да уклучам интернет....И што значи тоа што не се исклучи? не разбирам???? Што да правам?

Го оставив во SAFE MODE еден саат,,и не се исклучи,,ама неможев да уклучам интернет....И што значи тоа што не се исклучи? не разбирам???? Што да правам?
Формат на виндовс и толку, наједноставно.

Те зеза некоја програма или драјвер. Сети се од кога почнало вака да те зеза ова, прочепкај таму види што си инсталирала во тој период и бриши одма. И смени си драјвери, реинстлирај ги на скоро се.

Те зеза некоја програма или драјвер. Сети се од кога почнало вака да те зеза ова, прочепкај таму види што си инсталирала во тој период и бриши одма. И смени си драјвери, реинстлирај ги на скоро се.
Одамна почна,,ама најчудно е што во меѓувреме ми го форматираа заради вируси,,ама пак продолжи така со исклучувањето..Да не е нешто друго проблемот?:smir:

Одамна почна,,ама најчудно е што во меѓувреме ми го форматираа заради вируси,,ама пак продолжи така со исклучувањето..Да не е нешто друго проблемот? :toe:

Одамна почна,,ама најчудно е што во меѓувреме ми го форматираа заради вируси,,ама пак продолжи така со исклучувањето..Да не е нешто друго проблемот? :toe:

Тогаш ти имаш некој хардверски проблем, не е ни до Windows, ни до програми...Имаш проблем со некој дел во компјутерот, однеси го на сервис мислам дека би ти било најпаметно.:toe::toe::salut:

Луѓе помагајте,,компјутеров ми се исклучува сам на секои 5 минути,,добро не конкретно 5,,зависи кога како некогаш останува и подолго а некогаш за 2 мин откако ќе го уклучам повторно се исклучува.или пак ќе се замрзне и морам да го исклучам сама зошто не реагира.ова постојано ми се случува и неможам на раат една песна да си ислушам понекогаш..Во што е проблемот? Мислам дека не е се до вируси,,затоа што пред извесно време го чистев ама пак уште тогаш продолжи вака...И да напоменам--не е загреан воопшто,,значи не е ни до тоа..
Што да правам,,што е работата? ХЕЛП:vozbud::smir:

Провери го напојувањето, може до тоа да е
и симни си некој програм за тестирање на РАМ-от

Инсталирав Kaspersky и направив update на дефинициите ама ми излезе после Your key is blacklisted. Updates are disabled.

Да инсталирам друг антивирус или...?

Инсталирав Kaspersky и направив update на дефинициите ама ми излезе после Your key is blacklisted. Updates are disabled.

АЈ пиши која верзија на касперски ја имаш

Ти треба Регистарски код за да го апдејтираш, провери низ торенти имаш 1000%...

Cek edno prasanje :)...Vklucuvam PC-to i da vlezam u msn mi se pojavuva nekoja greshka bezveze tamu...i probuvam na drugiot msn isti kurac i tamo...otidov do drugiot PC probuvam tamu i preko meebo i ebuddy i ovoj windows live msn i nesaka...koj moze da pomogne neka pishe tuka ...fala odnapred :)

Cek edno prasanje :)...Vklucuvam PC-to i da vlezam u msn mi se pojavuva nekoja greshka bezveze tamu...i probuvam na drugiot msn isti kurac i tamo...otidov do drugiot PC probuvam tamu i preko meebo i ebuddy i ovoj windows live msn i nesaka...koj moze da pomogne neka pishe tuka ...fala odnapred :)

Скоро кај сите е така, не е до тебе и твојот нет не му се секирај:)
кај и да е, би требало да проработи

Едит: еве кај мене се уклучи :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom