Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne znam dali prasanjevo e za tuka, ama pak da prasam

Kako da iskopiram DVD original so film, cd-to e zastiteno i koga ce probam da go napravam dvd copy mi vika deka cd-to e zastiteno. A i da ne zaboravam, dali nero ce go smeni regionot na filmot pri kopiranjeto zosto filmot e za americki pazar

Пробај чепкај со NERO RECODE

Вака, имам еден проблем со Adobe Reader. Кога ја уклучувам програмата, почнува да ми се абдејтува, а јас не сакам тоа да го прави пошо ми е ограничен интернетот. Има ли некој начин да го исклучам тоа и више никад да не ми се апдејтува.

Вака, имам еден проблем со Adobe Reader. Кога ја уклучувам програмата, почнува да ми се абдејтува, а јас не сакам тоа да го прави пошо ми е ограничен интернетот. Има ли некој начин да го исклучам тоа и више никад да не ми се апдејтува.

Прочепкај у опциите таму негде, види автоматски апдејт да не прави, би требало да се снајдеш.

Или инсталирај ја програмата од поново (значи претходно избриши ја) и кога ќе ја уклучиш за прв пат ќе те праша дали сакаш да прави апдејти, и ќе му речеш ИДИ У ТИИИИТ МАТЕР :)

Ne znam dali prasanjevo e za tuka, ama pak da prasam

Kako da iskopiram DVD original so film, cd-to e zastiteno i koga ce probam da go napravam dvd copy mi vika deka cd-to e zastiteno. A i da ne zaboravam, dali nero ce go smeni regionot na filmot pri kopiranjeto zosto filmot e za americki pazar
Da ne se povtoruvam ce se citiram pak :)

Mi treba pomos okolu kopiranje na original dvd film

Probav so site opcii so Nero ama se mi dava deka dvd-to e zastiteno !
Ima li nekoja druga programa, kako gi kopiraat ova filmovite da go **** ja nem mozam eden da iskopiram :)

Da ne se povtoruvam ce se citiram pak :)

Mi treba pomos okolu kopiranje na original dvd film

Probav so site opcii so Nero ama se mi dava deka dvd-to e zastiteno !
Ima li nekoja druga programa, kako gi kopiraat ova filmovite da go **** ja nem mozam eden da iskopiram :)

Magic DVD Ripper
DVDShrink
DVDFab

Али побарај си ги на торент, за да начекаш и кракови и чуда.

Decki najdov programa, ANYDVD i sega za sega ide dobro :)

Go prepoznava DVD-to u PC-to i odma mozes da mu stavis opcii na kompjuterot kako da go prepoznava. Sum mu opnal za site zoni :)

Sega da go izrezam DVD-vo pa od utre zdravje planiram i na upload da go stavam na demonoid ( ova cisto proceduralno :) )

Fala za pomosta na site

И јас, ете, да побарам помош :kesa:
Ова firefox-от ми иде на нерви. Штом гу пуштам, два-три таба и почнува со тешки мемори ликови. Ми фаќа сто посто процесорот и шиба над 300 МБ рам.
Нова верзија нема, вирус не верувам. Друго се е во ред.

Некој слично? Чаре?

И јас, ете, да побарам помош :kesa:
Ова firefox-от ми иде на нерви. Штом гу пуштам, два-три таба и почнува со тешки мемори ликови. Ми фаќа сто посто процесорот и шиба над 300 МБ рам.
Нова верзија нема, вирус не верувам. Друго се е во ред.

Некој слично? Чаре?
abe nz zs taka ti prai ama ako koristis firefox 3,izbrisi si go i instaliraj si postar..na pr:firefox 2.0.0.16..firefox 3 ima nekoi nedostatoci..pozz:icon_lol:

abe nz zs taka ti prai ama ako koristis firefox 3,izbrisi si go i instaliraj si postar..na pr:firefox 2.0.0.16..firefox 3 ima nekoi nedostatoci..pozz:icon_lol:

Е баш би сакал да знам кои се недостатоците на Фирефокс 3......ако се што му е потребно е инсталирано тогаш нема подобар прелистувач од него барем колку што јас сум пробал!!!

Е баш би сакал да знам кои се недостатоците на Фирефокс 3......ако се што му е потребно е инсталирано тогаш нема подобар прелистувач од него барем колку што јас сум пробал!!!
epa togas zs bi mu praelo taka..ja go imav i kaj mene nemase takov problem..problem imase so DAP i Real Player add-ons..ne rabotea..plus i koa ke pocnes da pisuvas strana malku koci..mene toa ne mi se dopagase pa go izbrisav si instalirav postar i sea se e kako so treba...:smir:..a btw so se e potrebno da se instalira za da raboti firefox 3?:raz:

epa togas zs bi mu praelo taka..ja go imav i kaj mene nemase takov problem..problem imase so DAP i Real Player add-ons..ne rabotea..plus i koa ke pocnes da pisuvas strana malku koci..mene toa ne mi se dopagase pa go izbrisav si instalirav postar i sea se e kako so treba...:smir:..a btw so se e potrebno da se instalira za da raboti firefox 3?:raz:

Firefox 3.0 setup.exe

Јас имам пак друг проблем кога го вкључувам компјутерот ми излегува ова:
1. МС-Дос прозорец на кој од горе пишува
C:\WINDOWS\system32\msupdte.exe
Внатре ништо, нормален мс-дос =цн прозорец

2. Во друг прозорец од доле номален излегува ова
Од горе пишува како наслов

16bit MS-DOS Subsystem
И од доле

C:\WINDOWS\sustem32\msupdate.exe
The NTVDM CPU hasencountered an illegal instruction
CS:0dbc IP:024e OP:6372697074
Choose `Close` to terminate the application

Кога ке натиснам Клоус се затвара и се ок..ама зошто да ми излегува ова?:uvo:

Некој чаре да знај? Сполајму ако ми помогне!:back:

П.С. И мене Фајрфокс 3 не ми работи баш убаво ке се вратам на 2 подобра е...:toe:

Јас имам пак друг проблем кога го вкључувам компјутерот ми излегува ова:
1. МС-Дос прозорец на кој од горе пишува
C:\WINDOWS\system32\msupdte.exe
Внатре ништо, нормален мс-дос =цн прозорец

2. Во друг прозорец од доле номален излегува ова
Од горе пишува како наслов

16bit MS-DOS Subsystem
И од доле

C:\WINDOWS\sustem32\msupdate.exe
The NTVDM CPU hasencountered an illegal instruction
CS:0dbc IP:024e OP:6372697074
Choose `Close` to terminate the application

Кога ке натиснам Клоус се затвара и се ок..ама зошто да ми излегува ова?:uvo:

Некој чаре да знај? Сполајму ако ми помогне!:back:

П.С. И мене Фајрфокс 3 не ми работи баш убаво ке се вратам на 2 подобра е...:toe:

Иди у START -> RUN и пиши msconfig
Од таму иди у табот startup и се што нејќеш да се уклучува кога ќе го стартуваш компјутерот, одштиклирај го. Би требало и ова што ти се појавува таму да го најдеш.

Ако не си сигурен кое е за што е, дај еден скриншот, ќе ти кажам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom