Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако можеш да го видиш РАЧНО со шифт+дилит.
Го нема!
Пушти го да ти го скенира цел компјутер.
Нема никакви инфекции... - не најде ништо
Ако не бива тоа пробај со VundoFix. Јас имав ист проблем со НОД32, нон стоп ми излеваше предупредување и не можеше да го исчисти,а ова го реши проблемот. Оваа програма не бара инсталација и попросто нешто не сум видел. Симнуваш и вклучуваш.
Прегледај го приврзокот 7561
И НА КРАЈОТ РЕШЕНИЕ...
ПАК ОВА:
Прегледај го приврзокот 7562

Help

A mojt nekoj da mi pomognit za Windows Movie Maker zs nemozam da vmetnam video, ko ke stam sliki nemozam da stegnam play i nemozam ni da memoriram!ustvari mi izlegvit da ne tupam mn Class not registered

Го нема!

Нема никакви инфекции... - не најде ништо

Прегледај го приврзокот 7561
И НА КРАЈОТ РЕШЕНИЕ...
ПАК ОВА:
Прегледај го приврзокот 7562

Штиклирај го SHOW HIDDEN FILES и одштиклирај го HIDE PROTECTED OPERATING SYSTEM FILES (Recomanded)

Сеа пробај рачно најди го :)

А уствари, ти праи некаков проблем тој фајлот??? :wink:

ај некој што се разбира во virtual dj, ( ама така добро да разбира ) нека ми пише ПП :pipi:

Штиклирај го SHOW HIDDEN FILES и одштиклирај го HIDE PROTECTED OPERATING SYSTEM FILES (Recomanded)

Сеа пробај рачно најди го :)

А уствари, ти праи некаков проблем тој фајлот??? :wink:
Не ми прави никакви проблеми ама доле во десниот агол на секои 3 секунди ми излегува неможе човек на мира да работи со пц-то
А да пробам ли да го инсталирам нод32 од ново?

Не ми прави никакви проблеми ама доле во десниот агол на секои 3 секунди ми излегува неможе човек на мира да работи со пц-то
А да пробам ли да го инсталирам нод32 од ново?

ej brat go resi li problemot so virusot. toa e virus so oznaka autorun i se javuva samotogas koga stavas usb ili nekoja druga memorija, a gledam gore na slikata imas aktivno usb. stom ne ti go naoga vo kompjuterot ako imas usb skeniraj go nego vnatre e pa i podobro fprmatiraj go usb. inace i jas koristam Nod 32 i zadovolen sum od nego

Windows XP from flash

Moze nekoj da mi kaze kako da se instalira Windows XP od USB flash..., koi programi se potrebni za da se napravi flash-ot Windows XP bootable...?

Thankssss.....

ej brat go resi li problemot so virusot. toa e virus so oznaka autorun i se javuva samotogas koga stavas usb ili nekoja druga memorija, a gledam gore na slikata imas aktivno usb. stom ne ti go naoga vo kompjuterot ako imas usb skeniraj go nego vnatre e pa i podobro fprmatiraj go usb. inace i jas koristam Nod 32 i zadovolen sum od nego
На усб-то имам само камера и модемот што ми е од интернетот. Така да нема шанси...
Плус тоа го избришав нод32 и сега не ми излегува ова. Не верувам дека ќе направи некој поголем проблем.
Плус тоа ги имам инсталирано и: Spyware doctor, ad-aware, tune up

Moze nekoj da mi kaze kako da se instalira Windows XP od USB flash..., koi programi se potrebni za da se napravi flash-ot Windows XP bootable...?

Thankssss.....

Земи бутабилно ХР цеде
Копирај го во USB
Намести во BIOS таму boot from other devices (USB) нешто вакво.

На усб-то имам само камера и модемот што ми е од интернетот. Така да нема шанси...
Плус тоа го избришав нод32 и сега не ми излегува ова. Не верувам дека ќе направи некој поголем проблем.
Плус тоа ги имам инсталирано и: Spyware doctor, ad-aware, tune up
Vidi abe za se ima resenie..eve ti link pa valjda ke se snajdes...i pisi mi so si naprail..pozz..
http://babyface.name/2008/02/20/how-to-remove-autoruninf-virus/

Abe ne si trebal da go brises..ali ok..cim veke si go naprail...toa..ipak mozno e pak da ti se pojavi:smeshko:..ako se pojavi odi na toj linkot..pozz

Ne znam dali prasanjevo e za tuka, ama pak da prasam

Kako da iskopiram DVD original so film, cd-to e zastiteno i koga ce probam da go napravam dvd copy mi vika deka cd-to e zastiteno. A i da ne zaboravam, dali nero ce go smeni regionot na filmot pri kopiranjeto zosto filmot e za americki pazar

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom