Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
That's it.:helou:

А како да го направам да биде онлине ?

Па како виде дека е офлајн???? :pos2::pos2::pos2:

Иначе отвори експлорер, оди во FILE и таму имаш OFFLINE нешто (при крај на менито)

That's it.:helou:

А како да го направам да биде онлине ?

Во менито File најдолу имаш Work Offline, ако ти е штиклирано отштиклирај го, ако не тогаш провери Proxy-то, пошто на мене истото ми се деси пред 1 месец. И ако имаш ставено Proxy адреса избриши ја и напрај го на автоматски да го подесува.:salut::helou:

Даам рестарт, нејќе да праи рестарт...Формат еден, не би било лошо ? :)

Пробај рестарт со копчето за рестарт на куќиштето од компјутерот, ако немаш друг избор...
Пробај на други начини да го решиш проблемов, или ако ти е послено формат, форматирајго...

Пробај рестарт со копчето за рестарт на куќиштето од компјутерот, ако немаш друг избор...
Пробај на други начини да го решиш проблемов, или ако ти е послено формат, форматирајго...
не е толку препорачливо да се стиска тоа копче константно

Momci, ne mozam da pisuvam na kirilica. Toa znakceto dolu-desno sto treba da e "MK(EN)", ni so Alt+Shift ne mozam da pisuvam. Kako da go vratam znakceto nazad i da pisuvam KIRILICAAAAAaa???

Благодарааааааааааааааааам

Јас го знам решението ама нема да ти го кажам додека не се научиш правилно да бараш помош.
Односно:
Оперативен систем
RAM меморија
Процесор
Хард диск
И детали за тоа кога се случува проблемот, од кога, дали имаш инсталирано нешто (хардвер/софтвер) откако почна да се појавува проблемов и што се имаш испробано во детектирање/отстранување на изворот на проблемов.

Научете се да барате помош како што треба или форматирајте за секој проблем. Изборот е ваш.

Имам мало проблемче што ми мава на нерви.
Откако го сменив напојувањето при уклучување на компјутерот ми пишува да стиснам F1 за да продолжам...сакам да го нема тоа, да немора ништо да стискам и сам да се упали.

Треба да ти пишува што е проблемот, за да стиснеш F1 па да продолжи. Кажи ни што ти пишува.

Готово, знам сега што е, при менувањето на напојувањето решив да не уклучам флопи, па затоа сега вака правело.

Што си има веза флопи драјвот со тоа? Види да не ти е направено да ти се боот-ире компјутерот преку флопи драјвот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom