Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
email]
ја инсталирав VIRTUAL TENNIS 3, и ми го покажа ова кога сакав да ја стартувам играта,иначе и порано ја имав и ми ја уклучуваше, и реинстал напрајв и па нејке,позз
napravi надградба на direct 9

ima nekoj serial key za spyware doctor?

Леле луѓе ај ве молам ако знај некој кај да го даунлодирам MicrosoftWord се отепав од барање на интернет,ама нема за без пари,само да платиш.Така да ако некој знај кај да го најдам плс нека ми кажи,оти имам семинарска за праење,а немам кај да ја напрам.Фала многу однапред.

Леле луѓе ај ве молам ако знај некој кај да го даунлодирам MicrosoftWord се отепав од барање на интернет,ама нема за без пари,само да платиш.Така да ако некој знај кај да го најдам плс нека ми кажи,оти имам семинарска за праење,а немам кај да ја напрам.Фала многу однапред.

Си побарала на торрент? Таму и сериски и крак и све имаш за него. А ако ти се брза толку, побарај на Google - Open Office.

каде да го симнам Front Page primary kay или целата програма

Може прашањево не е за тука, ама сепак да прашам. На овој сајт www.myvistathemes.com, има теми со Виста-стил наменети за XP. Од самиот сајт симнав еден patch но сеуште не можам да ги инсталирам темите бидејќи ми вика дека не се за XP туку за Виста. Му пишав на веб-мастерот и тој само накратко ми врати дека “ако сум на XP, да го симнам patch-от, и не функциоираат на SP3" (јас имам SP2). Дали некој го има ова пробувано? Фала!

Момци незнам дали прашањето е за тука ама имам проблем со Мсн. Не ми се оклучува и ми покажува нешто Troubleshoot, неможам нешто од мојот компјутер да се оклучам а од други можам во што е проблемот ?

Момци незнам дали прашањето е за тука ама имам проблем со Мсн. Не ми се оклучува и ми покажува нешто Troubleshoot, неможам нешто од мојот компјутер да се оклучам а од други можам во што е проблемот ?
Најчесто се проблеми со конекцијата.

Епа troubleshoot-ирај го и ќе ти покаже во што е проблемот. Може да е до днс-ата, до firewall-от.... Башка има репаир откако ќе го траблшутираш :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom