napravi надградба на direct 9ја инсталирав VIRTUAL TENNIS 3, и ми го покажа ова кога сакав да ја стартувам играта,иначе и порано ја имав и ми ја уклучуваше, и реинстал напрајв и па нејке,позз![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
napravi надградба на direct 9ја инсталирав VIRTUAL TENNIS 3, и ми го покажа ова кога сакав да ја стартувам играта,иначе и порано ја имав и ми ја уклучуваше, и реинстал напрајв и па нејке,позз![]()
ima nekoj serial key za spyware doctor?
napravi надградба на direct 9
Леле луѓе ај ве молам ако знај некој кај да го даунлодирам MicrosoftWord се отепав од барање на интернет,ама нема за без пари,само да платиш.Така да ако некој знај кај да го најдам плс нека ми кажи,оти имам семинарска за праење,а немам кај да ја напрам.Фала многу однапред.
front page express го имам ако ти врши работа 3 mb е кажи мсн и пракамкаде да го симнам Front Page primary kay или целата програма
Најчесто се проблеми со конекцијата.Момци незнам дали прашањето е за тука ама имам проблем со Мсн. Не ми се оклучува и ми покажува нешто Troubleshoot, неможам нешто од мојот компјутер да се оклучам а од други можам во што е проблемот ?
Провери да случајно интернет експлорер не ти е во offline режим