Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имам проблем со звучниците на компјутерот,уклучени се ама нема глас,кога го уклучувам компјутерот 2 секунди има глас и одма прекинува, уклучив една песна отидов во Sound Effect па Conector Sensing стискам на Start се полни тоа до 100.. и така кога се полни има глас 2 секунди во текот на полнењето и потоа пак нема.Проверив да не ми е ставено на Mute ама не е до што може да биде проблемот???Ај ве молам за помош,фала однапред.

Фати на Манчестер? Трк по нова звучна :pos: или реинстал на драјверите.

Фати на Манчестер? Трк по нова звучна :pos: или реинстал на драјверите.
Ај објасни како да направам реинстал на драјверите на кој драјвери треба да направам...

Драјверите за звучната, десен клик мај компјутер, пропертис, хардвер, дивајс менаџер, (во меѓувреме го ставаш цедето со драјверите за звук и не го отвараш) па одиш на звучната картица, десен клик, апдејт драјвер, некст, некст.

ај ви се молам од кај да ја симнам анти-вирусот Nod32 со лиценца .. плсс нека ми помогне некој полн сум со вируси ..

Драјверите за звучната, десен клик мај компјутер, пропертис, хардвер, дивајс менаџер, (во меѓувреме го ставаш цедето со драјверите за звук и не го отвараш) па одиш на звучната картица, десен клик, апдејт драјвер, некст, некст.
Мора ли да имаш цд за да се направи апдејт? Од кај да го најдам сеа цедето упм..

ај ви се молам од кај да ја симнам анти-вирусот Nod32 со лиценца .. плсс нека ми помогне некој полн сум со вируси ..

Види ПП.

Мора ли да имаш цд за да се направи апдејт? Од кај да го најдам сеа цедето упм..

Епа иди на гугле, пиши download (името на звучната) drivers, simni gi drajverite i instaliraj si gi kako sto ti objasni Apokalipto

Епа иди на гугле, пиши download (името на звучната) drivers, simni gi drajverite i instaliraj si gi kako sto ti objasni Apokalipto
Со разлика што ќе треба сам да му дадеш на компјутерот од каде да ги инсталира драјверите, на browse копчето и то :)

со што да отворам BIN file итно ми треба
фала

vt3sz8.png
ја инсталирав VIRTUAL TENNIS 3, и ми го покажа ова кога сакав да ја стартувам играта,иначе и порано ја имав и ми ја уклучуваше, и реинстал напрајв и па нејке,позз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom