Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
имам проблем со BS Player кога ставам мак. превод ми дава други букви....
Имам голем и тежок проблем:
Пуштам видео фајл симнат од интернет и се случува следново: фајлов “оди“ само до 4та-5та секунда и после сликата се замрзнува а времето продолжува да тече.
Значи не е до фајлот, зошто истото ми се случува во континуитет подолго време за повеќе фајлови, и не е до програмчето зошто во сите видео плеери ми се случува истото.
Ватс д проблем? Плис хелп ме, ај нид а хелп!!!
Имам голем и тежок проблем:
Пуштам видео фајл симнат од интернет и се случува следново: фајлов “оди“ само до 4та-5та секунда и после сликата се замрзнува а времето продолжува да тече.
Значи не е до фајлот, зошто истото ми се случува во континуитет подолго време за повеќе фајлови, и не е до програмчето зошто во сите видео плеери ми се случува истото.
Ватс д проблем? Плис хелп ме, ај нид а хелп!!!
Види можеби е до видео кодеците нешто.Инсталирај K-Lite Codec Pack може ке го решиш проблемот.
За компјутери сум тотален лаик а компјутерот изгледа ми го нападнаа вируси и многу го успорија а некои страни на интернет и воопшто неможам да ги отворам како на пр. поштата на хотмаил, антивирусот ми детектира некои тројанци пробувам да ги скенирам оние места кои ги посочува, некои кои беа со црвено ги избришав но останаа многу со плаво кои неможе да ги отвори за да ги провери за некои ми советува да ги ставам во карантин мислам дека најдов како се прави и тоа но пак без успех повторно компјутерот е премногу спор и повторно се појавуваа црвените предупредувања.
Прашањето е дали јас самиот со моето знаење мошам да направан нешто (што не верувам) или да ми предцложите неко решение во стилот каде да го носам или ако има некој што прави такви услуги оставете ми контакт за да се информирам за условите.
Зачувај си тоа што ти треба на цедиња и ФОРМАТ!
aj da ve prasam nesto, simnav Wi ndows XP 1,1gb,u ISO format,znaci treba da napravam botabilno DVD, prasanjeto e:dali pokraj windowsot na DVD-to, moze da stavam o OFFIce i mn drugi programi???pozdrav
Тврдиот диск ти е преполн лоши сектори. Ако е користен преку 3 години, спремај се за нов лека-полека.
Може ќе го искористиш уште некое време/година, ама податоците ти се под голем ризик на снемување.