Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вака сега, имам проблем во врска со темите...
На почеток се` ми беше ок, кога ќе убацев тема се нормално ми се подесуваше ( позадина, икони, старт мени... ) и нешто ми се зезна и сега кога си местам тема ми се појавува само позадината ( бекграундот ) и самото ми се мести на Windows Classic style ( најпростото што може ), и кога сакам да наместам во Appearance комплетниот изглед да ми се смени ( т.е, темата целосно да ја активирам ) има само Windows Classic style и Windows XP style.
Чаре...?

Мислам дека темата треба да ти е лоцирана во C:\Windows\Resources\Themes и од таму да ја пуштиш а во краен случај, преку програмата Tune Up Utilities е најубаво да ја инсталираш, јас ја користам неа и преку неа ставам теми.

Мислам дека темата треба да ти е лоцирана во C:\Windows\Resources\Themes и од таму да ја пуштиш

Таму и ми се наоѓаат темите...

а во краен случај, преку програмата Tune Up Utilities е најубаво да ја инсталираш, јас ја користам неа и преку неа ставам теми.

Имам програм ( без кој темите воопшто немаше да ми функционираат и на почеток ) и сосем во ред си работеа и одеднаш ми се зезна нешто...

Сними го звукот со саунд рекордер или со саунд форџ.

мене ми излегуваше и на двата и си го решив на најпрост можен начин ФОРМАТ :helou::helou:

Не знам баш дали е најпрост, после излагаат заебанции при инсталација, може да се појават проблеми со драјвери, па досадно што треба да ги инсталираш сите програми од почеток, па си заборавил нешто да спасиш и отишло во пм со форматот.

Ептен е просто :)

Најубаво кога ќе може да се реши проблемот, формат е крајно решение.

Кога инсталирам Microsoft Office 2003, на половина инсталација ми се појавува оваа порака:

35152633pu9.jpg

Очигледно го имам избришано тој фајл па ќе сака ли некој да ми го испрати? Фала!

Edit: најдено :)

Јас видов што е проблемот во врска со темите.:)
Ми истекол периодот за користење на програмот со чија помош темите ми функционираа.
Би замолила некој да ми каже некој друг програм ( освен StyleXP ) за да симнам.:smir:

Јас видов што е проблемот во врска со темите.:)
Ми истекол периодот за користење на програмот со чија помош темите ми функционираа.
Би замолила некој да ми каже некој друг програм ( освен StyleXP ) за да симнам.:smir:

Aко се уште си за Стајл Хп кажи ќе пробам да побарам низ ЦД еава треба да имам кејген.

Aко се уште си за Стајл Хп кажи ќе пробам да побарам низ ЦД еава треба да имам кејген.

Го анинсталирав тоа, си симнав ново едно, топои ми е компјутерот сеа и сите теми ми ги фаќа.:ojea:
Уште чувам инсталација за тоа СтајлХП... за секој случај.
Фала како и да е.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom