Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За џабе и е тоа, дури и да направи упдејт од фајл со одстрана симнати дефиниции во нив има blacklist фајл кој ако го отстраниш има ерор во дефинициите и не работат..... три дена го тупев со касперски

Го немам користено овој антивирус, само можам да ти помогнам е, кога го внесуваш клучот, да бидеш исклучен од Интернет, бидејќи некои програми (без разлика дали се антивирусни или други), веднаш го проверуваат на интернет клучот. Веднаш после тоа оневозможни automatic updates на програмата!
Кој има корист од антивирус кој не е редовно надоградуван со нови антивирусни дефиниции?:uvo:

прашањево ваљда е за тука-
кога ќе стаам Thumbnails view во некое прозорче, ми искачаат сликите, но го нема името на фајлот под него! кај да ги вратам имињата?
Edit-средено.
*ацит, пер, ова изглеа се уплаши од тоа шо ми пиша.. не чепнав ништо, одам и глеам се попраило :pos: :pos:

Некој да не го има новиот крак за Нод 32.. стариов на кој повеќето бевме истече.

Па ја барав било каков нод кој нема да биде трајл, затоа ако знаеш, пушти линк..

Да и сменам име на темава?
- Побарувања на кракови и сериски броеви
- Побарувања на банови поради прекршувања на правилата на форумот на кои се имаш безусловно согласено
- Разно

Може до негде згрешив со темата, ама сигурен сум дека не сум првиот што побарал некој крак, сериски број..

Може ке ме кара Princ, ама ај..
Нод32 3.0 нема асален крак. Инсталирај 2.7.
За NOD32 (поточно ESET Smart Security и ESET Anti-Virus) има една страна кај што секојдневно се постираат по 10-тина свежи јузери и пассови за нив. Кога ке истече, само го менуваш јузерот и толку :)
Ако ја сака некој страната, нека ми пиши пп.

Може до негде згрешив со темата, ама сигурен сум дека не сум првиот што побарал некој крак, сериски број..

Точно е дека не си првиот. Оние што се осмелија отидоа во спомените. Сакаш да им се придружиш?
Не ми терајте инает. Правилата на форумот се јасни. Тие не дозволуваат барање или нудење на кракови. Јасно?

Океј, да се држиме тогаш на правилата и фала на информацијата.

Поздрав. :smir:

Абе јас не давам кракови и сл, само го постирам решението на проблемот. Е сеа што луѓето ги мрзи да направат еден google search или search на некој сајт за торенти, па ми бараат линкови и сл тоа е веке друга работа....... Па не сте сакати да му ебам!

abe misalm deka sum go cital ovoj problem ali aj, da si prasam jas. koga se startuva windowsot, i se punat crtkite, i za 5-6 sekundi ,namesto desktop, mi se pojavuva ekran podelen na pola,na levata strana pisuva WINDOWS, a na desnaat mojot username so slikicka, i treba da kliknam na nego za da se pojavi desktop, moze li nekako da se resi ovoj problem??

Како се снима филм со Неро 7.Никако не можам да се снајдам на ова Неро.Претходно си го користев 6 и се ми беше прегледно.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom