Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
За џабе и е тоа, дури и да направи упдејт од фајл со одстрана симнати дефиниции во нив има blacklist фајл кој ако го отстраниш има ерор во дефинициите и не работат..... три дена го тупев со касперски

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Го немам користено овој антивирус, само можам да ти помогнам е, кога го внесуваш клучот, да бидеш исклучен од Интернет, бидејќи некои програми (без разлика дали се антивирусни или други), веднаш го проверуваат на интернет клучот. Веднаш после тоа оневозможни automatic updates на програмата!
Кој има корист од антивирус кој не е редовно надоградуван со нови антивирусни дефиниции?:uvo:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
прашањево ваљда е за тука-
кога ќе стаам Thumbnails view во некое прозорче, ми искачаат сликите, но го нема името на фајлот под него! кај да ги вратам имињата?
Edit-средено.
*ацит, пер, ова изглеа се уплаши од тоа шо ми пиша.. не чепнав ништо, одам и глеам се попраило :pos: :pos:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Некој да не го има новиот крак за Нод 32.. стариов на кој повеќето бевме истече.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Па ја барав било каков нод кој нема да биде трајл, затоа ако знаеш, пушти линк..

P

Princ

Гостин
Да и сменам име на темава?
- Побарувања на кракови и сериски броеви
- Побарувања на банови поради прекршувања на правилата на форумот на кои се имаш безусловно согласено
- Разно

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Може до негде згрешив со темата, ама сигурен сум дека не сум првиот што побарал некој крак, сериски број..

naum_spaseski

Стружанец
Член од
25 јануари 2007
Мислења
534
Поени од реакции
2
Може ке ме кара Princ, ама ај..
Нод32 3.0 нема асален крак. Инсталирај 2.7.
За NOD32 (поточно ESET Smart Security и ESET Anti-Virus) има една страна кај што секојдневно се постираат по 10-тина свежи јузери и пассови за нив. Кога ке истече, само го менуваш јузерот и толку :)
Ако ја сака некој страната, нека ми пиши пп.

P

Princ

Гостин
Може до негде згрешив со темата, ама сигурен сум дека не сум првиот што побарал некој крак, сериски број..
Точно е дека не си првиот. Оние што се осмелија отидоа во спомените. Сакаш да им се придружиш?
Не ми терајте инает. Правилата на форумот се јасни. Тие не дозволуваат барање или нудење на кракови. Јасно?

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Океј, да се држиме тогаш на правилата и фала на информацијата.

Поздрав. :smir:

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Абе јас не давам кракови и сл, само го постирам решението на проблемот. Е сеа што луѓето ги мрзи да направат еден google search или search на некој сајт за торенти, па ми бараат линкови и сл тоа е веке друга работа....... Па не сте сакати да му ебам!

С

Спенсер

Гостин
abe misalm deka sum go cital ovoj problem ali aj, da si prasam jas. koga se startuva windowsot, i se punat crtkite, i za 5-6 sekundi ,namesto desktop, mi se pojavuva ekran podelen na pola,na levata strana pisuva WINDOWS, a na desnaat mojot username so slikicka, i treba da kliknam na nego za da se pojavi desktop, moze li nekako da se resi ovoj problem??

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Како се снима филм со Неро 7.Никако не можам да се снајдам на ова Неро.Претходно си го користев 6 и се ми беше прегледно.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom