Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Еј фала друже!Тоа е она што дава БИП при уклучување на компјутерот.
Може да продолжи да работи и без тоа, само нема штета ако работи и звучничено дека така биосот ти сигнализира ако нешто не е во ред со компјутерот (преку број на бипкања). Ако можеш да го средиш некако супер, ако не да сме здрави и живи.
 симнат филм во win rar бара пасс... што може да се стори ???
 симнат филм во win rar бара пасс... што може да се стори ???Знам моја грешка,незнам ако може нека премести некојП.С.: РАМ-от, матична плоча... се се тоа хардвер. А темава и подфорумов се за софтвер. Не знам зошто почнавте да забегувате тука...
Додека пребарував на интернет,ми се отвори оваа страна - http://support.microsoft.com/kb/831691/en-us и немам појма што е ова,мене се ми изгледа ок,дали значи нешто ова?
Ако знае некој?
Фала!
 , а да не случајно ама само случајно го отвори  линкот јас што го ставив
, а да не случајно ама само случајно го отвори  линкот јас што го ставив 
Може друже,тогаш се прибрав дома и во весело расположење бев така да сега не ни памтам што сум стиснал,али по се изгледа така еСале жити све, а да не случајно ама само случајно го отвори линкот јас што го ставив

WOW!!!! :pos2: Се дешава,немам маус па ова на touch што е на лаптопов не сум го уходал и многу е сензитивно,на мал допир отвара :icon_mrgr
 WOW!!!! :pos2: Се дешава,немам маус па ова на touch што е на лаптопов не сум го уходал и многу е сензитивно,на мал допир отвара :icon_mrgr