Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Imam subtitle workshop i sega go vmetnav prevodot zaedno neli so filmot da ide i neli odam za da se zacuva i posle kako se uklucuva zaedno so filmot. Koga od folderot si go uklucuvam filmot ne mi ide so prevod. So treba da napravam?

За филмови земи си BS player и преку load subtitles можеш да ги додаваш преводите, или едноставно ќе му дадеш на преводот исто име како и на филмот и кога го стартуваш филмот ќе ти се прикажува и преводот.

За филмови земи си BS player и преку load subtitles можеш да ги додаваш преводите, или едноставно ќе му дадеш на преводот исто име како и на филмот и кога го стартуваш филмот ќе ти се прикажува и преводот.
Фала многу.

Може ли да ми каже некој како да го управам MSN.Еве шо ми е проб. сакам да флезам на мсн и тии човеците ке е завртат трипти и излева Troubleshoot .И ке одам repair или retry сите ке се штиклират и пак не се уклучува :S ?Го инсталирав 100пати постари верзии пробував дури и Windows messenger и со други e-mail адреси и пак ништо?

Чекај.....ти се заебаваш со нас?

знае ли некој како да направам ова на Opera како на Firefox шо е
56957684nb9.jpg

веќе подолго време се мачам ама никак.. или неможе така да се прави???

знае ли некој како да направам ова на Opera како на Firefox шо е
56957684nb9.jpg

веќе подолго време се мачам ама никак.. или неможе така да се прави???

Флези на страната која ја сакаш и горе табот шо ти е влечи го доле и стај го до стрелките :) (така јас ги ставив. .. или најарно стај си 9те страни на speed dial)

пред 1 саат нешо комп. ми закочи и му дадов рестарт од доле не преку старт, е сеа пред да му дадам рестарт даунлодирав филм преку торент, и сеа торентот го нема во торент програмата за да го продолжам

Како да избришам Vista Transformation Pack?
Мислев дека ми е избришана, ја анинсталирав, но скиновите уште стојат, како да ги избришам?

пред 1 саат нешо комп. ми закочи и му дадов рестарт од доле не преку старт, е сеа пред да му дадам рестарт даунлодирав филм преку торент, и сеа торентот го нема во торент програмата за да го продолжам

абе незнае никој како да ги вратам торентите

Абе има еден проблем имам колекција од некој 30 оригинални ДВД наслови е сега ке ги копирам на HDD со DVD FAB или некоја таква програма правам копии без проблем но никано не можам од нив да направам Divx пробав со DVDx и со Super DVD Riper но нејке со DVDx ми дава греска за аудио кодекс и на 35% се гаси а Super DVD Riper поминува до карај ама е заникаде фиомот лета за 40 мин заврсува цел ко да си го ставил на мотање ако некој знае нека помага

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom