не можам бе другар, немам ни старт мени ни десктоп имам ни бутур, ништо, празно, мракои!!!druze vlezi u system 32 baras vga logo i izmeni mu ekstenzija na vga logo restart i se treba da bide ok

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не можам бе другар, немам ни старт мени ни десктоп имам ни бутур, ништо, празно, мракои!!!druze vlezi u system 32 baras vga logo i izmeni mu ekstenzija na vga logo restart i se treba da bide ok
Druze ne mozes da vlezes u sejf mod?не можам бе другар, немам ни старт мени ни десктоп имам ни бутур, ништо, празно, мракои!!!![]()
не можам бе другар, немам ни старт мени ни десктоп имам ни бутур, ништо, празно, мракои!!!![]()
Za такви видеа имам инсталирано ИДМ (интернет даунлоад менаџер), па на секое нивно отворање (било каде, па и на јутуб) се појавува копче за симнување на видеото. Моментално баш го симнувам, 240 мега е, во флв формат. Види со таков ИДМ програм. Или ако не можеш да најдеш ИДМ со крак и слично... пробај некој адд-он од фајрфокс (не знам само да не ти влијаат на самиот фајрфокс, оти не сите адони се добри и безбедни). Види овдеhttp://www.exitmusic.tv/node/92916
Moжам ли некако да го извадам концертов од сајтов, да даунлоадирам?![]()
http://www.exitmusic.tv/node/92916
Moжам ли некако да го извадам концертов од сајтов, да даунлоадирам?![]()
Lele ve molam za pomos. Go formatirav kompjuterot i na sred instalacija na windows kompjuterot se iskljucuva. Javuva poraka za greska i odma se iskljucuva, pa ne mozam da ja procitam porakata. Ne moze da se instalira windows.
Koga instalirav Linux, se bese ok.
Ili imas problem so memorijata ama probaj i so drugo cd i ako mozes procitaj ja greskata so ti ja javuva pozdarvНе ти чини Windowsot или е изгребано CD ногу или некој фајл фали при инсталација па за тоа јавува грешка
Користам мајкрософт ексел 2007//како можам да ја избришам позадината да нема лини , црти ??само бело да биде.
мислам дека ме разбравте што сакам
има некој формулари во ексе за рачунајне на нив ги нема линиите ...