Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Компјутерот во последно време почнува да ме нервира и ми иде да го фрлам преку прозорец. Од самото вклучување стало ми се појавува

2zr436h.png

И кога ќе кликнам на Don't Send пак истово ми се јавува...

To see what data this error report contains, click here, еве го текстот што го пишува
14uz8ur.png

И кога ќе кликнам Send error report, еве кај ме носи.

Blue screen error caused by a device or driver
You received this message because a hardware device, its driver, or related software has caused a blue screen error. This type of error means the computer has shut down abruptly to protect itself from potential data corruption or loss. In this case, we were unable to detect the specific device or driver that caused the problem.

Кажувајте како да го решам проблемов оти не е на арно работава...:nesvest::nesvest:

Океј е средив со ресторе. Иначе најновите драјвери ги имав... :uvo:

ЕВЕ ГО И МОЈОТ ПРОБЛЕМ
го форматирав компјутерот, ми бараше некој драјвер за АТИ, го симнав го инсталирав
од тогаш секогаш кога ќе го статувам виндоусот ми се појавува ова
scaled.php

имам јава рантајм инсталирано
што друго би можел да инсталирам за да го прочита?

ЕВЕ ГО И МОЈОТ ПРОБЛЕМ
го форматирав компјутерот, ми бараше некој драјвер за АТИ, го симнав го инсталирав
од тогаш секогаш кога ќе го статувам виндоусот ми се појавува ова
scaled.php

имам јава рантајм инсталирано
што друго би можел да инсталирам за да го прочита?

Druze tolku e ocigledno so edvaj se naterav da ti odgovoram, citas li gore so ti pisuva...Net Framework nemas uopste, ili ja nemas taa verzija so mu treba na CCinstall.exe, ili apdejt napraj na XPto ili simni soodvetno NetFW, verovatno verzija 2 ti treba minimum

Druze tolku e ocigledno so edvaj se naterav da ti odgovoram, citas li gore so ti pisuva...Net Framework nemas uopste, ili ja nemas taa verzija so mu treba na CCinstall.exe, ili apdejt napraj na XPto ili simni soodvetno NetFW, verovatno verzija 2 ti treba minimum
ај ако сакаш напиши го целосното име или дај ми торент ако не ти е тешко

Ти дадов директен линк на претходната страна.

Момци ми треба помош,ми треба directx 3.0,имате идеја?не знам кај да го најдам

Луге како да го сменам фонтот на прводот. Кириличниот превод не ми го дава во гом плеер. Пробав со code page - curillic aма пак не сака. нешто во контрол панел да не треба да се смени?

znaete za sto zboram neli...
90209331.jpg

Луге како да го сменам фонтот на прводот. Кириличниот превод не ми го дава во гом плеер. Пробав со code page - curillic aма пак не сака. нешто во контрол панел да не треба да се смени?

znaete za sto zboram neli...

Пробај со BS Player.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom