- Член од
- 26 август 2008
- Мислења
- 313
- Поени од реакции
- 6
Па ако не те мрзи кажи како...барав нешо на нет и глеав нешо у IE у options..па у advanced ама мене штиклирани ми се тие..disable script debugging..YES!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ако не те мрзи кажи како...барав нешо на нет и глеав нешо у IE у options..па у advanced ама мене штиклирани ми се тие..disable script debugging..YES!
Па ако не те мрзи кажи како...барав нешо на нет и глеав нешо у IE у options..па у advanced ама мене штиклирани ми се тие..disable script debugging..
Па конкретно од таа страна јас не симнувам ништо..ама по се изглеа дека самиот антивирус си симнува...али ок..ако не е опасно..е кликам Yes..поззПа тоа е решението, секогаш кога ќе ти се појави нешто вакво, само кликни YES и толку. Не е опасно, не се секирај, само пази што кликаш и што симнуваш од таа страна (ама во 99% од случаевите ништо страшно)
Мала помош ми треба.Ако знае некој како да го вратам EN(за менување од кирилица во латиница)во долниот дел до рамката за задачи пошто несакајќи ми се избриша.
Дали некој мозе да ми помогне и да ми одговори зошто кога ке почнам да го инсталирам windows vista ultimate и откако ке ги помине сите прашања и ке почне инсталацијата ке стигне до неколку проценти и ке стои таму и инсталацијата не продолжува ? ? ? ако знае некој нека помогне ве молам !!!
Кажете ми добар anti-spyware програм кој нема да смета на Нод32 значи и нодот и програмот да си работат без да пречат еден на друг.
Здраво. Ке може ли некој да ми помогне околу партициите на хард дискот. Кога влезам во my Computer не сака директно да влезе во партициите С и D, ми дава да изберам преку програма да изберам да го отвори, најверојатно ме сваќате што сакам да кажам. Ако знае некој како може да го средам тоа нека хелп!!
Здраво. Ке може ли некој да ми помогне околу партициите на хард дискот. Кога влезам во my Computer не сака директно да влезе во партициите С и D, ми дава да изберам преку програма да изберам да го отвори, најверојатно ме сваќате што сакам да кажам. Ако знае некој како може да го средам тоа нека хелп!!
Како можам да ги сменам MMC (Minimize/Maximize/Close) копчињата, на Vista Basic?