Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ajde koj ke mi kaze kako da napravam bootabilno usb za da mozam da instaliram windows na lap top bez cd rom(ACer one).POMOSSSSS

1. Најди бутабилно CD
  2. Копирај го во USB
  3. Во BIOS направи да се бутира РС преку USB (removable device)
  4. Толку

Можам да инсталирам XP овака. го ставам CD-то го отварам и инсталирам, како обичен програм, игра...? Да не местам таму во тоа BIOSот...

Можам да инсталирам XP овака. го ставам CD-то го отварам и инсталирам, како обичен програм, игра...? Да не местам таму во тоа BIOSот...

Тогаш ќе имаш 2 Windowsa зашто за да го пуштиш така, треба прво да имаш 1 Windows па да инсталираш друг.
Можеш ама не е препорачливо. Најубаво на форматирана партиција да си инсталираш Windows.

Така ќе започне инсталацијата, со тоа што ќе треба да одбериш да се инсталира нов виндоус, а не да се прави надградба на веќе инсталираниот. Притоа избери ја опцијата "chose a partition during setup" така нешто беше, за да избереш дали во C,D,E итн. ќе го инсталираш XP ( и притоа форматирај ја партицијата, бидејќи ако не го сториш тоа ќе имаш 2 OS). Натаму постапката за инсталирање е иста :wink:

1. Најди бутабилно CD
  2. Копирај го во USB
  3. Во BIOS направи да се бутира РС преку USB (removable device)
  4. Толку
E da bese taka super ke bese ama procedurata e mnogu poslozena.Mora da se raboti preku edno programce Usb_multibooter koe e mnogu komplicirano.Eve pogledni kako se pravi.So ova ja zavrsiv rabotata.

Тогаш ќе имаш 2 Windowsa зашто за да го пуштиш така, треба прво да имаш 1 Windows па да инсталираш друг.
Можеш ама не е препорачливо. Најубаво на форматирана партиција да си инсталираш Windows.
Ама јас сакам при инсталацијата на windows-от да ми се форматира партицијата..

Другари имам проблем со MSN-vo 9 новово и старото 8.5 ми појавува грешке. Го инсталирав убави. Таман да се конектирам ми појавува некоја грешка 81000306.
Помош ве молам

помагајте како да најдам пасворд од винрар фајл

Со брутфорсер да пробаш, само незнам колку би ти се исплатило тоа дека може и воопшто да не го најде пасвордот. А пак ако има бројки и букви комбинирано може да чекаш и недела време. За друг начин незнам :toe:

на rapidlibrary побарав и од таму го симнав

Епа таму негде, кај што ти е линкот, таму треба да го има password-от. Ако не, џабе патот :)

Епа таму негде, кај што ти е линкот, таму треба да го има password-от. Ако не, џабе патот :)

Мислам дека нема да може да го најде пасвордот на рапидлибрари од причина што после пребарувањето веднаш те води кон линкот... Ко што кажа, џабе патот :)

Мислам дека нема да може да го најде пасвордот на рапидлибрари од причина што после пребарувањето веднаш те води кон линкот... Ко што кажа, џабе патот :)

DARK HACKER МИ НАЈДЕ ЗА ЕДНО ДРУГО АМА ЗА ОВА НЕМОЖЕ ДА НАЈДЕ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom