Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
пробај вака
control panel->religional and language options->languages->details->под preferiences оди на language bar, и види дали ти е селектирано show the language bar in desktop. :)
сега кога го укл ком го има ама ако влезам да играм ЦС и кога ке излезам ми го снемува а писмото ми е македонски

сега кога го укл ком го има ама ако влезам да играм ЦС и кога ке излезам ми го снемува а писмото ми е македонски
хмм..епа не знам што др. да ти кажам... :)

изгледа има некој вирус апнано ке треба па формат да го ебам

Не е вирус бе, ти па за 1 јазик ќе правеш формат...
напрај вака, оди во контрол панел, во regional and language и избриши го македонскиот јазик, направи 1 рестарт на ПЦ, и после одново го инсталирај... вака би требало да проработи :)

едит:сеа ми текна, може имаш нешто пролбем и со sXe, така да, избриши го и симни некоја понова верзија

Не е вирус бе, ти па за 1 јазик ќе правеш формат...
напрај вака, оди во контрол панел, во regional and language и избриши го македонскиот јазик, направи 1 рестарт на ПЦ, и после одново го инсталирај... вака би требало да проработи :)
хаха таман мислев да пишам исто.. :vozbud: :devil3:

де бе кажејте шо е проблемот укл го ком се е како шо треба флевам на CS писмото е македдонско и не се мена никак до шо може да е
Едноставно е... имаш sXe ? Избриши го и рестартирај :) и ГОТОВО !

форматирав лап топ пред малку па инсталирав драјвери се али имам проблем со вајарлесов, го уклучувам и после 1 секунда сам се исклучува, се пробав, никако да го средам:jaj:

Пробај стај си SP3, може ќе го среди багот. Знам дека имаше некој си FIX за тој баг, ама незнам каде беше, додека го најдам, пробај со SP3 :)

Wireless :tapp:
некој нешо одговор на ова...
зш се преселив скопје, интернет ќе редам после една недела, па си реков ќе фатам нешо нет со лаптопон во меѓувреме ама...:nesum:

Ми се појави Gеnuine advantage notications (kb905474) како да го одстранам ова мислам дека ќе ме разберат поискусните.

Ми се појави Gеnuine advantage notications (kb905474) како да го одстранам ова мислам дека ќе ме разберат поискусните.

На торент или гугле, побарај Remove WGA и ќе се снајдеш.

Јас бришам постови тука. Го бараш оној кај што поправаш печатни грешки?
Не мораш да ми реплицираш :)

Незнам што е проблемот дали е хардвер или софтвер, али ќе пишам овде.
Користам Виста и се си беше најнормално и супер, се додека не го ставив компјутерот да работи и ја напуштив собата зашто чистачката требаше да исчисти.
Се враќам и компјутерот беше изгасен, а кабелот за монитор беше подизваден од мониторот (не беа штрафовите заштрафени). Го палам компјутерот и прво имав плав екран. Го наместив убаво кабелот и екранот се подобри. Арно ама проблемот ми е со буквите и бројките. Премногу се мутни, како пијан се осеќам. ClearType е активирано. Пробав да го исклучам и пак уклучам, ама пак исто.
Некоја идеја што може да биде?

Користам Виста и се си беше најнормално и супер, се додека не го ставив компјутерот да работи и ја напуштив собата зашто чистачката требаше да исчисти.
Се враќам и компјутерот беше изгасен, а кабелот за монитор беше подизваден од мониторот (не беа штрафовите заштрафени). Го палам компјутерот и прво имав плав екран. Го наместив убаво кабелот и екранот се подобри. Арно ама проблемот ми е со буквите и бројките. Премногу се мутни, како пијан се осеќам. ClearType е активирано. Пробав да го исклучам и пак уклучам, ама пак исто.
Резолуцијата можеби? :S

Ја мислам пашањево да и го упатиш на чистачката. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom