Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Help! Помагајте имам проблем :vozbud:. Не можам да го исклуцам компјутерот:toe: т.е. се појавува "Windows is saving your setings" потоа "Windows is shuting down" и после не мрда, не се гаси. Можете ли да ми помогнете ама онака "step by step" и да ми кажете до што е проблемот.:uvo:

Help! Помагајте имам проблем :vozbud:. Не можам да го исклуцам компјутерот:toe: т.е. се појавува "Windows is saving your setings" потоа "Windows is shuting down" и после не мрда, не се гаси. Можете ли да ми помогнете ама онака "step by step" и да ми кажете до што е проблемот.:uvo:
Закочен поради некоја глупава програма... исклучи го од струја де, или дај му ресет од копче па пробај да го исклучиш после.

работата било во тоа шо верзијата со ја имам инсталирано не е била целосно инсталирана Т.Е. не било изврсено добар update за понова верзија а сега е ок

Незнам колку е банален мојов проблем,но неможам да си ја сменам стрелката од маусот.Кога ќе ги сменам сите и направам apply ми ја дава,од кога ќе кликнам ми ја даваа онаа default-от,кога требаа да се појават оние busy,working и сл. ми ги дава,но онаа pointing arrow не ми ја дава наместената.Ајде помош како да ја сменам за увек

Кај Customize оставаш Normal и бровсаш за изгледот на поинтерот?
И за кој ОС се работи? Малку е штуро, јас барам решение за XP а ти на 98мица си заглавил на пример или одамна цепаш на виста.

Каде customize??

*бровсаш ??

aaa готово,не видов каде пишуваше,али тоа сакам да ти кажам,дека кога ќе ја сменам онаа normal оно ќе ми ја смени,али после ми ја става пак онаа старата

ЕДИТ:Брат ставам cursors од Vista на XP,сега?

Каде customize??

*бровсаш ??

955061Untitled-1.jpg

Edit:
aaa готово,не видов каде пишуваше,али тоа сакам да ти кажам,дека кога ќе ја сменам онаа normal оно ќе ми ја смени,али после ми ја става пак онаа старата

Еве зошто барам спецификации малку. Ти турлитава си сакал да правиш. Појма немам што е работава. Може XP неќе курсор на Виста.

Каде customize??

*бровсаш ??

три пати го мењам постов,затоа не се најдовме баш :uvo: ај сега да видам

Edit:

Еве зошто барам спецификации малку. Ти турлитава си сакал да правиш. Појма немам што е работава. Може XP неќе курсор на Виста.

Али ги има за XP , па ги најдов по нетов.Иначе ти викам,другите ми ги дава најнормално каде што им е местото,али онаа,normal ми ја дава па ми ја мења

ПС.Не е само за овие од Vista туку и за кои било други,дури и од софтверчиња за мењање на стрелките,истото ми го прави,се ми дава како што е,само онаа обичната ми ја мења под default

е абе кажејте шо да правам имам Kaspersky и ного ми блокира ми го блокираше форумот сега треба да го исклучам или да го ставам на пауза па да влезам на форумот иначе не бива ...помош !!:smir:

е абе кажејте шо да правам имам Kaspersky и ного ми блокира ми го блокираше форумот сега треба да го исклучам или да го ставам на пауза па да влезам на форумот иначе не бива ...помош !!:smir:

Пушти го нека скенира ама на Full Scan, оди во Full Scan маркирај се и пушти го нека скенира, ако ти најде нешто исчисти го и рестарт на компјутерот ако не најде ништо тогаш реинстал на Касперски, ако и така не бива тогаш имаш некој друг проблем...:toe::toe:

Пушти го нека скенира ама на Full Scan, оди во Full Scan маркирај се и пушти го нека скенира, ако ти најде нешто исчисти го и рестарт на компјутерот ако не најде ништо тогаш реинстал на Касперски, ако и така не бива тогаш имаш некој друг проблем...:toe::toe:
веке го јунинсталирав си ставив нод32 од есет во секој случај фала:smir:

Дали има некоја можност да се преименува widnwos system folderot?:toe:

едно дете ми испрати еден линк и јас кликнав таму и заебав се тоа било вирус и сега автоматски се испрака на сите мои контакти шо да правам скенирах со антивирусо не го најде помошшш !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom