Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Интегрирана звучна картичка... Види со програмот која матична плоча ја имаш.
Извинете што питувам вакви прашања искрено немам појма од овие работи .... кажете ми како да видам ке видам ... ???

Симни го ова и инсталирај го. Рестартирај па види дали ќе имаш звук.

Пробај симни го ова, инсталирај го, види дали ќе имаш звук.

Еве ова го симнав и имав звук фала ти многу КОРУН и ти ПРИНЦУ што ми објасни за се ФАЛА ВИ !!!!!!! СЕГА РОКАМ .... :vozbud:

Еј момци да ве запрашам нешто друго кога сакам да отворам интерент Mozila Firefox и кога ке претиснам ми излева ова :
93193145ef3.jpg

Па кога ке стиснам Ок потоа ми излева Mozila Firefox може ли овој проблем да го мајнам кога ке си претиснам на мозила одма право да ми флева не ова да ми го покажува ај ХЕЛП ... плс

Види која страна си ја ставил за homepage. На прв поглед, на таков проблем ми наликува.

Google ми е .... досега не ми беше такво нешто од еднач ми дојде да го упдејтирам Мозилата и одидов cancel и ми се рестертира ком . и сега кога ке оклучам ова ми излегува на се и сешто кога ке оклучам и некој линк кога ке ми даде кога ке кликнам прво ова ми излегува после страницата .... :jaj::jaj:

Пребарав малку низ веб... изгледа тој проблем се појавува ако имаш инсталирано тулбар на MegaUpload. Ако ти е инсталиран, тргни го.

Или
Оди Tools
па Add-Ons
Mega UploadBar < Disable.

Пребарав малку низ веб... изгледа тој проблем се појавува ако имаш инсталирано тулбар на MegaUpload. Ако ти е инсталиран, тргни го.

Или
Оди Tools
па Add-Ons
Mega UploadBar < Disable.

Направив ништо пак не бива пак тоа ми излегува или пак како да ја уплоадирам мозилата па можеби ке бива оти тогаш ми бараше нешто да се уплоадира мозилата и ја нејкев нешто брзав и ја откажав и сеа ова .... .. шознам ај да пробам да ја уплоадирам но КАКО ?

Ако го имаш тој тулбар инсталирано, он го прави проблемот и решението ти го напишав погоре. Или дисаблирај го тулбарот, или тргни го целосно од add/remove programs. Друго чаре немаш, и на 3ката се појавува истиов проблем. Не се мириса тој тулбар со огнената лисица и крај :)

Добро средив сега не прави така ...
ФАЛА ТИ МНОГУ Princ ... Денеска со тебе решив 2 големи проблеми сега сум добар .... ако има некој друг проблем повторно ке пишам се надевам дека ке ми помогните ... Позз:helou::salut:

Кажи како да го инсталирам модемот Motorola SB5101 на ХР или VISTA ама х64??? Не ми спомнувај лан картици, кабли, рутери. Драјвер за да работи преку USB na x64 OS. Се си е супер на х86, ама никако нејќе на х64.

Тој модем нема 64 битни драјвери за УСБ. Моторола се криви во овој случај. А зошто не го возиш преку мрежна?

Тој модем нема 64 битни драјвери за УСБ. Моторола се криви во овој случај. А зошто не го возиш преку мрежна?

Едноставно ПРИМОРАН СУМ да го користам преку УСБ.

Е зошто де? Чисто онака ме интересира.

здраво или добро вечер ватевр :D имам проблем во врска со една игра. симнав од торент assassins creed ама играта е 8gb и сеа за да ја изрежам треба да ја поделам на два дела ја некој нека ме советува со кој програм и како пошто првпат се наоѓам во ваква ситуација. позз и фала :smir:

Да прашам едно глупо прашање..хе хе...пред неколку дена го инсталирав service pack 3 за Windows XP...меѓутоа сакам да го одинсталирам бидејќи не видов некои подобрувања од него а од друга страна ми фаќа место во C партицијата ... можеби не е којзнае колку голем SP 3 но и тие 300-400 mb шо ги зафаќа на C ми се потребни бидејќи малку слободно место имам на таа партиција...пред да го инсталирам SP 3 ја снимив состојбата на системот за да можам ако треба да направам System Restore...прашањето ми е..дали за да го отстранам SP 3 за Win XP кој шо го инсталирав треба да одам со System Restore ( бидејќи ја имам снимено состојбата на системот пред SP 3 ) , или треба на друг начин да се отстрани SP 3 за да ми се ослободи местото шо ми го зафаќа на таа партиција кај шо е инсталиран

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom