Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има разни програми за кракување на зипувани архиви, кои ја користат методата "bruteforce", што значи дека пробува збор по збор, или комбинација на букви/броеви по ред. Нормално, за ова е потребно многу време, па затоа јас не ни ги користам. Ако не можеш да го најдеш пассот, тогаш ти препорачувам да ги симнеш пак, а не да се мачиш обидувајќи да го бараш пассот. Поздрав. =)Martin$ напиша:Нема да верувате ама пак имам проблем :nesvest: ги спуштив песниве од евровизија 100мегабајти и сега ми бара пасворд (зипувани се). А врска неам од кај ги имам спуштено леле ама ве изнамачив упмАко сакате нормално, кажете
![]()
Копирај го името на фајлот (заедно со .zip или .rar) и напиши го во гугл со наводници ("името_на_фајлот_") и најди ја страната од кај си го симнал фајлот.Martin$ напиша:Лелеее значит колку сум за*баааааанхехе
Да да, и јас го искусував тој проблем, во минатото, и уште одамна прочитав некаде на интернет, дека апдејт треба да се направи.Jane напиша:Абе за тоа Generic Host for Win 32... не е вирус или спајвер. Формат нема да ти помогне. Тоа е до самиот ХР поточно до Service Pack 2. Ако не помогне закрпата што ти ја даде Принц, апдејтувај го ХР-то и проблемот ќе се реши. Тоа настанува ако имаш pppoe конекција (WADSL или ADSL интернет). Јас го имав истиот проблем на мојот и на брат ми копјутерот, и кај татко ми на работа на двата компјутери. Со апдејт се реши проблемот (благодарение на Димитар кој ми помогна).
Martin$ сигурен сум дека еден апдејт на виндоусот ќе помогне. Еве каде можеш рачно да го направиш тоа.Martin$ напиша:Не бе каков формат. Поубо ќе го фрлам отколку формат, шо на секоја недела јас ќе го носам!![]()